Şimdi Ara

Reaper of souls oyunkartim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dr - aral indirimini son gün kaçırdım almak icin suan fıyatlar yıne 120tlye ulaşmış fakat bu sıte hala 54 tlden satıyor 6-7 ay oncede bu sıte cok ucuzdu ama sonradan keylerde sanırım bır problem cıkmıstı sureklı takıp edenler hatırlıcaktır . Hala daha boyle birşeyler yaşanıyormu yoksa gonul rahatlığıyla yapabılırmıyım

• Gönül rahatlılığı ile alabilirsin , bizzat kendim 4 tane key satın aldım sorunsuz sıkıntısız .
  • baska guvence verebılecek varmı acaba oyunkartım yazıp google eskı konularını gorunce sıkıntı cıkırdıgını soyluyor mıllet . kafam karıştı iyice ındırımı kaçırmam kötü oldu ^^ oyunkartimdan alıp hala kullanan varmı sorunsuz bır sekılde başka birileri
  • http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2465247/gittigidiyor-tarafindan-aciklama-yapilmadan-urunlerim-durduruldu

Bence gerek yok hocam, 50tlden 60day prepaid satılmaz ki orada satılıyor(acaba?)
  • sagol vazgeçtim ındırım beklıyeyım
  • biz de ordan aldık ama tavsiye etmem keyleri banlamışlardı arkadaş daha sonra telafi etti ama nolur nolmaz bence uzak durun
  • evet bende g2adan aldım daha guvenlı daha ıyı bır sıte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.