Benim şöyle bir sıkıntım var ses driver ım şuan realtek ama nedense kulaklıkta(Logitech G230) ses her iki taraftan da aynı oranda gelmiyor sol tarafın ses oranı biraz daha fazla iken sağ tarafın ses oranı az kulaklığın bozuk olabilme ihtimali yok kulaklık yeni ve ayrıca başka bir kulaklıkta daha denedim ve yine aynı sonucu aldım sol taraftan daha fazla ses geliyor Ses ayarlarından Düzeyler bölümünüde kontrol ettim ama dengede olsalar bile sol tarafata daha çok ses var sağda daha az Bende Reltek Driverini komple sildim ve işe yaradı her iki tarafatan da aynı oranda ses geliyordu ama şöyle bir sıkıntı var mikrofonun çalışması için Realtek Driverini yüklemem lazım bir de driversiz durumda iken sanki ses oranı biraz daha az olduğu için pek memnun olmadım bu yüzden driveri yeniden yükledim güncel sürümü ile ama aynı sorun hala devam ediyor ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme