Şimdi Ara

Realtek HD Audio ses efektleri yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Realtek HD Audio yöneticisini açtığımda resimde gördüğünüz tablo çıkıyor.
    Orada ses efektleri ayarlarıda olması lazımdı. (pop,caz,taş koridor,yankılı ses falan...)
    Ses efektleri niye yok acaba? Bunu ben yüklemedim pc yi aldığımda kendinde yüklüydü.

• Ses girişlerini kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 9 Mart 2013; 23:55:38 >
  • İnternette resmini buldum, oradaki sound effect kısmı bende niye yok kaçıncı sürümü yüklemeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: FFFaust

İnternette resmini buldum, oradaki sound effect kısmı bende niye yok kaçıncı sürümü yüklemeliyim?

dostum 2.70 sürümünü yükle o son sürüm ama sistemi yazmamışsın,fakat bence sıkıntı bunda değil girişleri kontrol et sorun orda....
  • ses çipinizin efekt ve equalizer desteği olmayabilir...
  • Farklı bir sürüm deneyin büyük ihtimal sorun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dramer1

quote:

Orijinalden alıntı: FFFaust

İnternette resmini buldum, oradaki sound effect kısmı bende niye yok kaçıncı sürümü yüklemeliyim?

dostum 2.70 sürümünü yükle o son sürüm ama sistemi yazmamışsın,fakat bence sıkıntı bunda değil girişleri kontrol et sorun orda....

Sistemim Windows 8 64 Bit (laptop)
    Ses girişlerini kontrol et derken, ne yapmalıyım anlamadım.
    Birde THX TruStudio ses yöneticisi programı yüklüydü pc yi aldığımda ondan dolayı olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek HD Audio Sorunsalı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu buldum arkadaşlar THX TruStudio ses programını silince Realtek HD Audio tablosuna ses efektleri kısmı geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.