Bildirim
Realtek HD Audio ses efektleri yok?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ses girişlerini kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 9 Mart 2013; 23:55:38 > -
İnternette resmini buldum, oradaki sound effect kısmı bende niye yok kaçıncı sürümü yüklemeliyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: FFFaust
İnternette resmini buldum, oradaki sound effect kısmı bende niye yok kaçıncı sürümü yüklemeliyim?
dostum 2.70 sürümünü yükle o son sürüm ama sistemi yazmamışsın,fakat bence sıkıntı bunda değil girişleri kontrol et sorun orda.... -
ses çipinizin efekt ve equalizer desteği olmayabilir... -
Farklı bir sürüm deneyin büyük ihtimal sorun çözülür. -
quote:
Orijinalden alıntı: dramer1
quote:
Orijinalden alıntı: FFFaust
dostum 2.70 sürümünü yükle o son sürüm ama sistemi yazmamışsın,fakat bence sıkıntı bunda değil girişleri kontrol et sorun orda....
Sistemim Windows 8 64 Bit (laptop)
Ses girişlerini kontrol et derken, ne yapmalıyım anlamadım.
Birde THX TruStudio ses yöneticisi programı yüklüydü pc yi aldığımda ondan dolayı olabilir mi?
-
Sorunu buldum arkadaşlar THX TruStudio ses programını silince Realtek HD Audio tablosuna ses efektleri kısmı geldi.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yazıcı geçmişi görüntüleme
- cable not connected ne demek
- ekran kartı görüntü vermiyor
- a disk read error occurred
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- laptop menteşe tamiri
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- bios nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X