Arkadaşlar 1 hafta önce yeni bir sistem topladım. Anakartın onboard ses kartını bı turlu tanıtamadım Windows 7 ' ye. Aygıt yöneticisinden baktıgımda ekran kartının ses sürücüsünü görüyor oda bi işime yaramıyor tv ye baglamam gerekiyor. Bana anakartın ses cıkışları lazım 1 haftadır ugrasıyorum guncel drıverını yukledım gene olmadı lutfen yardımlarını beklıyorum anakart asus sabertooth x79 soket 2011 ekran kartı sapphire hd7870 o.c. edition 2 gb 256bit amd radeon
konu başlığından anladığım kadarıyla ses yongasının markasına göre bi driver kurmuşsunuz oda çalışmamış normaldir arkadaşın verdiği linkte yer alan driveri kurun sorun düzelecektir
Merhabalar aynı anakartı kullanıyoruz. Benimde bir hafta kadar once gts 250 ekran kartım bozuldu. Yeni ekran kartı aldım ama bu seferde onboard ses gitti ne yaptıysam çözemedim bir türlü. Onboard ses çıkışı yande desem ne alaka çözemedim bir türlü. Asus un sitesindeki tüm driverları denedim neredeyse ama bir çözüm bulamadım...Çözümünü bulursan bana da yazabilir misin?