|
Program silmeye gerek yok ki? Zaten çoğu şey devre dışı bırakılıyor ayarlardan. Bilmediğiniz birşeyi silerseniz çökebilir cihaz. |
|

1 Mobil
|
Program silmeye gerek yok ki? Zaten çoğu şey devre dışı bırakılıyor ayarlardan. Bilmediğiniz birşeyi silerseniz çökebilir cihaz. |
|
Telefonun özelliklerinde var mıydı bilmiyorum ama ben dün eski cihazımdan kopyalama yapmak için iki cihazı type-c kablo ile bağlayınca gt2 pro eski telefonumu şarj etti. bu ayar nereden kapatılıyor bilen var mıdır. |
|
Dün telefonumu teslim almaya gittiğimde mağaza müdürüyle görüştüm. Diğer şubeden gelen kargo paketini açmamalarını istemiştim, açmamışlar. Benim yanımda kargoyu açıp cihazı bana teslim ettiler. Maalesef ki beklenen oldu ve ürünün yanında kulaklık yoktu :( Mağaza müdürüne konuyu tekrar ilettiğimde tekrar kontrol edeyim dedi ve baktı, kampanya görünmüyor dedi. Durumu izah ettim "mağaza bazlı böyle kampanyalar mı yapıyor Teknosa?" dediğimde "bazı İstanbul Teknosa mağazalarında arada böyle kampanyaların yapıldığı ancak genel olarak diğer mağazalarda pek mağaza bazlı uygulama olmadığı" bilgisini verdi. Adaletsiz gözüken kısım şu; ortada bir kampanya var ve bazı ürünler kulaklık hediyesiyle satılıyorken aynı günlerde farklı mağazalardan alanlar herhangi bir bilgi verilmeden bu kampanyadan yararlandırılmıyorlar. Müşterilerden kimisine "kampanya dün bitti" denirken başka mağazada müşteriye sorgusuz sualsiz kulaklık veriliyor hem de telefon ellerinde olmadan başka mağazadan sipariş onayı geçtiklerinde teslim ediyorlar. Bu ayrımın neye göre olduğu belli olmadığı için bir adaletsizlik oluyor. Dediğiniz gibi tüm detayları belli olsa alacak olanlar ona göre tercih ederdi. |
|
|
Ben C.tesi Vatan Bilgisayardan almıştım, Bende olan ilginçlik şuydu. Kulaklık hediyesi vardı, ama Cihaz varken kulaklık yoktuMağazada . Kampanya gözüktüğü için kulaklıksız Telefon kasadan çıkış yapamadı. Gittiler başka mağazadan getirdiler. Ben tam 1.5 saat mağazada kulaklığın gelmesini bekledim. Yani ben kulaklığı istemiyorum , verin cihazı gideyim dedim, yine olmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bende 1 Nisan 'da İzmir Optimum Teknosa 'dan kulaklıkla beraber aldım |
|
Arkadaşlar, ekranı sola çekince çııkan google haberleri nasıl kapatabilirim. |
|
Arkadaşlar, defalarca yazıldı burada. Mağazaya uygulanan insiyatif. Aynı Gün başka şehirde aynı zincir mağazadan alan çalışanımıza kulaklık verilmedi. Bir sonuç çıkacağını sanmıyorum, çıkan olursa da diğer arkadaşlar ile paylaşsın.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozman1 -- 6 Nisan 2023; 15:2:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
istanbul anadolu yakası |
|