< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (457. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam temizledim ama yok ya.
Aynı usb otg dönüştürücü ile flash belleği diğer telefonuma takıyorum çalışıyor bunda görmüyor bile. Direk type c flashi takıyorum görüyor 1 cm oynatayim yerinden hop gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün garanti ye gondereli 10 iş günü oldu halen parça değişimi için ekran bekleniyor ve bugün aradım işlemin sürecin hızlanması için ilettiklerini söylediler herhangi bir gelişme yok.
Bekliyoruz bakalim
Arkadaşlar hepinize iyi günler.
Dün %90 wifi ile aldığım ekran süresi bu oldu. Sizce batarya nasıl iyi mi bataryadan garantiye göndereyim diye düşünüyordum ama normal gibi de geldi gözüme (%50 sonrası hızlı düşüyor sizde de aynı mı?)
sizce nasıl ekran süresi batarya sıkıntılı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 25 Aralık 2024; 11:12:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende düz gt2 var evet dediğiniz bende yaşadım düz 50 ye kader gayet istikrarlı lakin 50 den sonra %30 daha hızlı bir oranda azalma var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla şarj soket girişi sıkıntılı dı bu yüzden bugün garantiye kargoladım bataryayı da yazdım bakalım neler olacak?
Takipteyim ozaman,umarım dilediğiniz olur
Gelişmeleri bildiririm hocam bir girsin kvkya da süreçte neler olacak göreceğiz yazarım buraya da.
Sağolun varolun
Bugün aradılar realmi 12 pro plus mavi renk ve 256 GB olanı yada ücreti iade dediler fatura adıma değil adıma olsa içlerinden geçeceğim elim kolum bağlı kaldı , baktım telefon kötü fakat yapacak birşey yok mecbur kabul ettim
Ekran suresi artik 4saati buluyor bulmuyor. Bugun pil degistireyim dedim servise gittim, telefonu birakin komple inceleyecegiz, yedekleyin sifirlayin gelin diyorlar
Pili degistirin ucretini vereyim diyorum, elimizde pil yok diyorlar, siparis verin diyorum gelince geleyim, telefonu almadan siparis veremeyiz...
Sıkıntılı gercekten.
Fatura adınıza olsaydı ne isterdiniz hocam? Umarım benim telefonum da bozulur garanti bitmeden önce. Öyle bir durumda ben ne isteyebilirim diye soruyorum.
Ben cevaplayayım. Hakem heyeti kararında misli ile değişim diyor. Passatın misli superb ya da passattır. Teklif ettikleri jetta😄 Hakem heyetine vermeden bana sadece fatura bedeli iadesi dediler heyete verince 12 pro+ 12/512. Bizim telefonun misli ise gt6 ya da gt6t. Uğraşmak istesem ikisinden birini isterdim. Tabi vermek zorunda değiller diyelim vermediler bu sefer mahkemeye verip her şekilde gt6 ya da gt 6t yi alırsınız ama zaman uzar.
Şundan dolayı şaşırıyorum hocam. Kanunda misli ile değişimde aynı seride olması gerekli gibi bir bilgi var mı? Yani kardeşim 12 Pro+in tamam işlemcisi düşük ama şu noktası daha iyi biz Gt6t vermek zorunda falan değiliz diye mahkemeye itirazda bulunabilirler mi? Mahkemeye verip de bir de olumsuz sonuç almak üzer insanı o yüzden sordum. Yani bu kovalayışın sonu GT6Tde biter mi kesinlikle. Daha doğrusu buna benzer bir karar var mı? Ben bilmediğim için soruyorum hocam. Teşekkür ederim yanıtınız için.
-
Ben kendi fikrimi beyan edeyim siz araştırmanızı iyi yapın. Diyelim S23 fe cihaz aldınız ve bozuldu size s21 fe teklif edemez ya da a55, a56 teklif edemez yine daha yeni s serisi teklif etmeleri gerekir (aynı ürün yoksa). Zamanında note 20 ultraları Samsung s22 ultra ile değiştirdi. Note 20 ultra kalemsiz bir telefon olsaydı o zaman s21 ultra verebilirdi ama sırf kalemi için alanlar için misli kavramı geçersiz olurdu.
Gt 2 Pro da 4k ekran, işlemci olarak üstün o bakımdan 12 pro + misli olmuyor. Kişisel görüşlerimdir.
Arkadaşlar iyi günler, yaklaşık 20 aydır gt2 pro cihazını kullanmaktayım. Telefon 1 aydır şarj soketi konusunda beni çıldırtıyor. Cihaz azıcık hareket etse soketten şarj kablosu çıkıyor. Ayrıca hızlı şarj da bir türlü olmuyor. Bu sebeple servise göndermeyi düşünüyorum. Sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi ? Hangi servise göndermemi önerirsiniz?
-
Powerbank tavsiyesi rica etsem? Cepte tasinabilir cabuk bozulmayacak ne tavsiye edersiniz? Telefonu simdi pil icin resetleyip servise birakamam, disarda da islem yaptirip garanti disi kalsin istemiyorum.
Aynı sorundan dolayı bu geçtiğimiz perşembe günü Ankara'daki kvkya yolladım hocam kargo ile. Daha kayıt altına almadılar. Arıza notuna bataryayı da yazdım bakalım ne olacak ne yapılacak duruma göre bilgilendiiririm. Siz de başka bir yerde servise verecek olursanız durumu gelişmeleri haberdar ederseniz sevinirim.
-
Hocam sizin telefon 256gb olabilir bizimki 128 GB gt2 pro idi ondan dolayı olabilir fark
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X