< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (28. sayfa)
-
-
Hımm teşekkür ederim bu bilgi için.😃
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar pil ve ekran süreleri paylaşacak olan var mı ? batarya nasıldır bilgi verebilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S22 kullandım, S22 Ultra kullandım.. 8Gen1'i iyi tanıyorum.
Ama bu cihazda her nasılsa bu işlemciyi verimli şekilde çalıştırıyorlar. Soğutma performansından muhtemelen, throttle yemiyor işlemci.
Satın alanlardan "aşırı beklentisi olanlar dışında" 2-3 hafta sonra bataryadan şikayetçi kimse kalmayacağını sanıyorum. Herkes günlük 6-7 saat ekran süresini kesin alacaktır. Bu da fazlasıyla yeter.
İlk kurulumun batarya tüketimine aldanmayın, cihazın bataryası 8Gen1 cihazlar arasında en iyi giden batarya.. F/P olarak bakmak lazım, yoksa herkes 8Gen2 alsın keyfine baksın tabi...
-
En azından 2x olsaymış. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 4. kez şarj ettim bugün,
2 ve 3. şarjlarda yaklaşık 7 saat ekran süresi aldım..
-
Hayırlı olsun öncelikle. İki cihazı kıyaslayacak olursanız sizce 1+ 9 prodan geçmeye değecek kadar bir konfor veriyor ?Özellikle kamera konusunda 1+ 9 pro mu yoksa gt2 pro mu ?
Güzel fiyata satılmış... Almanın bir yolu var mı bu cihazı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın yakınınızdaki teknosa mağazalarını arayıp stok sorabilirsiniz
-
FONT YÜKLEMEK İSTEYENLER;
Daha önce zor vs yazmıştım da meğer çok basitmiş..
Sadece Türkiye cihazlarında yüklü olmayan Realme Theme Store yüklemek gerekiyor o kadar.. Aşağıda son versiyonun apk'sı..
Yalnız Galaxy Store'daki kadar çeşit ve zenginlik yok, ben birkaç tane deneyip stock fontlara döndüm, zaten Samsung'da da o kadar yüzlerce-binlerce fontun arasından beğendiğim sadece tek font vardı, onu yüklerdim.
apkmirrorTheme Store 9.4.0_expt APK Download by ColorOS - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/coloros/theme-store/theme-store-9-4-0_expt-release/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 4 Nisan 2023; 0:5:21 >
-
Bence korkunç bir durum yok. En azından şu an için.
Ayrıca cihaz çok kısa sürede şarj olabildiği için bu konuda bir handikap var ise telafi edebiliyor.
Her konuda dört dörtlük cihaz bulmak imkansız. Bu cihaz da kusursuz değil. İşlemci Samsung üretimi olması ve S22'deki olumsuz referansı ile zaten temiz bir sicile sahip sayılmaz. Bu durumu tolere etmek için ortalama üstü bir soğutma sistemi, nispeten yüksek kapasiteli bir batarya ve çok kısa sürede tam şarj olanakları sunuyor.
-
Beyler yabancı kaynaklardan arama yaptığımda cihazın ip 68 sertifika sı olmasa da realme suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu dile getiriyormuş.Bazı videolar izledim bunu kanıtlar nitelikte.
evet bende okudum sictamara karsi koruma sağlıyormus
Benimki 8lik 5gblik sanal ramin tamamını açtım hata mı ettim¿
Benim izlediğim videolarda baya suda bekletiyorlar sorun olmuyor . Sertifika vererek su geçiren telefon üreticisi düşünsün , buda yeter bize .
Siz cam aldınız mı eğer aldıysanız link paylaşır mısınız?
Yok hocam hata değil de 8gb Ram kolay dolmaz, gerek yok açmaya şimdilik, iki üç yıl sonra uygulamalar oyunlar daha da ağır olunca belki gerekir, şu anda gereksiz.
Ben teknosada taktırmıştım 150tlye kutuda bir model yazıyordu da hatırlayamadım ama realme değildi tahminincs 6.7inç kamera şeysi olmayan herhangi koruyucu olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X