Çıktığı ilk gün sipariş verdim .50% şarjla geldi.Kapalı kutu ve jelatinli.İade ürün demenizin sebebi nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (190. sayfa)
-
-
Bana da yüzde 50 şarjı mevcut şekilde geldi. 2 tane aldım, diğeri de aynı şekilde öyleydi(babama aldım sövmeyin).
-
Bu ekran süreleri yüksek olan arkadaşlar, telefonun rengini söyleyebilir mi ?
Yeşil aldım imza hoşuma gittiği için şikayet edenler yeşil memnunlar siyah sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim siyah sıfır ısınma hiç bir problem yok ama öyle 7 8 saat ekran alamıyorum yeni yeni şeyler deniyorum, 4.5 g burada az çekiyor diye 3g denicem bugün wifi olmayan ortamda bakalım fark edecekmi
Mikrofonla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar aşağıda bağlantıyı tıklarlarsa DXO Mark sitesinin telefonla ilgili değerlendirmesinin detayını okuyabilirler
Gt2 pro Dxo Mark Test
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-match -- 16 Nisan 2023; 8:55:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu sayfayı okuyup resmen kafayı yemiş, paranoyaya bağlamışsınız yine hale bak, kim ne yazsa atlıyorsunuz hemen, yahu telefonunda bi sorun yoksa işine bak, bu sayfayıda bırak..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim yeşil herhangi bir ısınma, otomatik parlaklık sorunu vs yok ekran süreside 4-7 arasında kullanıma göre değişiyor, 120 hz fhd kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanza -- 16 Nisan 2023; 9:38:8 >
Arkadaşlar Android 13 güncellemesinden sonra güncelleme alan oldu mu?
-
insanlara güvenim kalmadı. benden "telefonu ablama alacağım" diyerek satın alan çocuğun meğerse benden telefonu almadan önce ilanda satılık GT2 Pro telefonu varmış. umarım burayı okuyordur. piyasanın bir kerizi benim galiba. ortalık uyanık geçinen yalancılarla dolmuş.
-
Çok güncelleme iyi birşey değil hardreset atıyoruz onun üstüne gelen herşey yama oluyor yada her seferinde reset atmak gerekiyor.kaldıki gülcelleme ile uçan kaçan birşey görmedim hiçbir telefonda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 16 Nisan 2023; 10:54:8 > -
-
Ekonomi kötüleştikçe ahlaksızlık artacak, Brezilya da sokaktan geçerken gizli saklı değil açık açık çantanı çekiştirip koparırsa elinden gidip satıyor insanlar, sıradaki seviye o
Aynen benim telefon yeşil ve belirtilen sorunlar bende mevcut değil. Zaten daha önce yazmıştım bu imzalı seri master edition olarak geçiyor, ondan olabilir.
Ayrıca bir hususu eklemek lazım, yeşil olanların kapakları biyopolimer belki bu malzemeden kaynaklı bir etkisi vardır diye düşünüyorum (soğutma, pil süresi vb)
Tabi bende hesap makinasindan den gt2 pro ya gectim çok pişmanım hesap makinasi daha iyi hesap yapıyordu!
Bluetooth ile araçta telefon görüşmesinde sorun yaşayan arkadaslara tavsiyem var. Benim aracımda kendiliginden Bluetooth bağlantısı yok, teybime baseus ba01 model Bluetooth aux kablosu ile bağladim. Telefon görüşmelerinde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum . Sorun yaşayan arkadaşlar bu yolu deneyebilir.
Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum, bu kablo aracınızda Bluetooth bağlantısı yok ise Bluetooth bağlantısı sağlıyor . Aux girişini araç teybinizin aux girişine veya direkt aracınızda aux girişi varsa ona takıyorsunuz , Usb girişini ise teybinizin veya aracınızın Usb girişine bağlıyorsunuz . Telefonunuzu tanıtıyorsunuz araca bindiğiniz an otomatik bağlanıyor. Arama geldiğinde araç hoparlörlerinden görüşme sağlıyorsunuz.
Edit: bahsettiğim modeli 2 yıldır kullanıyorum , bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım . Piyasada çok fazla bu kablodan mevcut , zamanında çok araştırıp almıştım . tavsiyem Baseus un bu modeli . Almak isteyenler için link bırakıyorum .www.hepsiburada.comBaseus BA01 CABA01-01 USB Wireless Bluetooth Araç Kiti Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/baseus-ba01-caba01-01-usb-wireless-bluetooth-arac-kiti-pm-HB00000O70WV?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6804-CTAks.dsa.camp1635662600adgr66128757801&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAjwue6hBhBVEiwA9YTx8MrB52Ook5KWEf6IQv3ncDlfHnnXzatvroGvdvaD9iPB9m6YpCR09hoCOkEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 16 Nisan 2023; 11:58:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
the saintt nikli kullanıcı seni hem blokladım hemde şikayet yerinden şikayet ettim senin seviyene inemem
Bu dediğinizin tam tersini yapıyor diye biliyorum. Yani cihazı koyu temaya alınca uygulamayı açık temada kullanmak için.
Bende yüzde 50 şarj ile geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X