Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.279
Cevap
237
Favori
678.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her parmağımla acılıyor parmak izi sensörü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmett36 kullanıcısına yanıt
    Denedim bende hiçbir parmakta olmadı bu durum. sadece izi tanıttığım sağ ve sol 2 baş parmak açabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izini sildim yeniden kayıt yaptım dört beş denemeden sonra başka parmak ile yine acılıyor

• Bende Mi 9T var, bu telefona geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz?

• Bende mi 9t vardı buna geçtim deymez bence taş gibidir mi 9t

Yüz tanıma açıyor parmak izinden önce ondandır

Denedim sadece tanıtılan parmakla açılıyor.Yüz tanıma etkinse o yüzden açıyor olmasın.Zira yüz tanıma inanılmaz başarılı mesafe tanımıyor Bu telefon bir başka.

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt

Alakası yok ekran kapalıyken deniyorum kamarayida elimle kapadım yine açıyor uzun tütün aciyor

• Android 13'e güncelleyince realme arama uygulaması gelmedi, hat takmadan önce güncellenmiştim, ondan olabilir mi?
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 9 Nisan 2023; 22:13:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahibinden.com realme gt2 pro ilanlarıyla dolup taşmış resmen. Bazıları 1 gün kullanıp satıyor, bazıları kulaklık hediyesini almak için satın almış resmen. Tabii ürün tükendiği için fırsat bilip yüksek fiyattan satanlar da mevcut. Bir aya 9-10 bin tl'ye rahat buluruz diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 9 Nisan 2023; 22:13:15 >
  • Akbank axess ile 6 ya böldürebilen var mı?

• Oldsoundman kullanıcısına yanıt

Ben Realme'nin renk doğruluğunun genel olarak daha iyi olduğunu düşünmüyorum.

1. S20 FE

2. Realme

Gözümün gördüğüne göre yorumluyorum. Renkler S20 FE'De bu sahnede dee genel olarak daha oturaklı.

Bu sahne için konuşursak Realme'nin sarısı gibi bir sarı yok. Klasik sokak ışığı rengini ve o ortamı düşünerek değerlendireebilirsiniz.

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 9 Nisan 2023; 23:57:25 >

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

OnePlus, Oppo, Realme Avrupa piyasasından çekiliyorlar. Elde kalan ürünleri Türkiye pazarına sokuyorlar uygun fiyata. Fakat bu telefonlara 1 sene sonra güncelleme gelmeyecektir. Güncelleme özürlüsü bir firmadır realme birde bu olaylar patlak verince iyice sıvar bence. (realme 6 spor)

Bende olmuyor. Sizin sensörds bi sıkıntı olmasın?

• duwar kullanıcısına yanıt

İlk 50-100-200 artık kaç cihaza özelse ona göre verilmiştir. Sonuçta adamların bu cihazı alana kulaklık hediye diye bir vaadi yok, satış üzerine böyle bir reklamı da yok o yüzden xxx kişilere vermişsiniz gibisinden bu da kanıtı gibisinden firmayı darlamak biraz komik değil mi?

• Bluetooth problemi yaşayanlar arkadaşlar hangi oparetörü kullanıyorsunuz. Ben Vodafone ve Turkcell olan eşimi ararken problem oluyor.
    Daha önce yazmıştım, WhatsApp üzerinden sesli arama yapınca problem olmuyor. Arama uygulaması problemli. Hatta bir kere arama sorunsuz açıldı ama konuşma sırasında gitti. Bir yerde bug var

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    S20 deki kedi tüylerine zoom yapınca detayların daha net olduğu görünüyor. Hangi modda çekildi, hdr açık mıydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.