< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (112. sayfa)
-
-
Denedim bende hiçbir parmakta olmadı bu durum. sadece izi tanıttığım sağ ve sol 2 baş parmak açabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parmak izini sildim yeniden kayıt yaptım dört beş denemeden sonra başka parmak ile yine acılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Mi 9T var, bu telefona geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz?
-
Bende mi 9t vardı buna geçtim deymez bence taş gibidir mi 9t
Yüz tanıma açıyor parmak izinden önce ondandır
Denedim sadece tanıtılan parmakla açılıyor.Yüz tanıma etkinse o yüzden açıyor olmasın.Zira yüz tanıma inanılmaz başarılı mesafe tanımıyor Bu telefon bir başka.
Alakası yok ekran kapalıyken deniyorum kamarayida elimle kapadım yine açıyor uzun tütün aciyor
-
Sahibinden.com realme gt2 pro ilanlarıyla dolup taşmış resmen. Bazıları 1 gün kullanıp satıyor, bazıları kulaklık hediyesini almak için satın almış resmen. Tabii ürün tükendiği için fırsat bilip yüksek fiyattan satanlar da mevcut. Bir aya 9-10 bin tl'ye rahat buluruz diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 9 Nisan 2023; 22:13:15 > -
Akbank axess ile 6 ya böldürebilen var mı?
Ben Realme'nin renk doğruluğunun genel olarak daha iyi olduğunu düşünmüyorum.
1. S20 FE
2. Realme
Gözümün gördüğüne göre yorumluyorum. Renkler S20 FE'De bu sahnede dee genel olarak daha oturaklı.
Bu sahne için konuşursak Realme'nin sarısı gibi bir sarı yok. Klasik sokak ışığı rengini ve o ortamı düşünerek değerlendireebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 9 Nisan 2023; 23:57:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
OnePlus, Oppo, Realme Avrupa piyasasından çekiliyorlar. Elde kalan ürünleri Türkiye pazarına sokuyorlar uygun fiyata. Fakat bu telefonlara 1 sene sonra güncelleme gelmeyecektir. Güncelleme özürlüsü bir firmadır realme birde bu olaylar patlak verince iyice sıvar bence. (realme 6 spor)
-
Bende olmuyor. Sizin sensörds bi sıkıntı olmasın?
İlk 50-100-200 artık kaç cihaza özelse ona göre verilmiştir. Sonuçta adamların bu cihazı alana kulaklık hediye diye bir vaadi yok, satış üzerine böyle bir reklamı da yok o yüzden xxx kişilere vermişsiniz gibisinden bu da kanıtı gibisinden firmayı darlamak biraz komik değil mi?
-
Bluetooth problemi yaşayanlar arkadaşlar hangi oparetörü kullanıyorsunuz. Ben Vodafone ve Turkcell olan eşimi ararken problem oluyor.
Daha önce yazmıştım, WhatsApp üzerinden sesli arama yapınca problem olmuyor. Arama uygulaması problemli. Hatta bir kere arama sorunsuz açıldı ama konuşma sırasında gitti. Bir yerde bug var
S20 deki kedi tüylerine zoom yapınca detayların daha net olduğu görünüyor. Hangi modda çekildi, hdr açık mıydı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X