Şimdi Ara

Realme Buds Air 6 Pro (Beyaz) (5 Aylık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Realme Buds Air 6 Pro (Beyaz) (5 Aylık)
    Realme Buds Air 6 Pro Bluetooth Kulaklığımı satıyorum. Sağ teki kaybolmuştur. Sol teki, kutusu, kutu içeriği her şeyi mevcuttur. Mükemmel bir ANC ve SES Kalitesi vardır. Çok samimi diyorum Apple ve Samsung un en üst modellerinden bile daha kaliteli sesi vardır. Mükemmel basslar, tizzler ve middler vardır. Türkiye de en ucuz 4.700 TL o da Mediamarkt ta ve kampanya da olduğu için.Diğer yerlerde 7.000 TL. Çok uyguna veriyorum. Yine bir güzellik yaparım. Hayırlısı olsun.
    Not: Kulaklık kutusunda çok küçük bir sigara izi oldu. Kül düşmüş. Kozmetik olarak çok küçüktür.

Yer: İzmir/Balçova
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Realme Buds Air 6 Pro (Beyaz) (5 Aylık) Realme Buds Air 6 Pro (Beyaz) (5 Aylık) Realme Buds Air 6 Pro (Beyaz) (5 Aylık)
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Balçova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.