Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Realme Buds Air 6 Pro (Beyaz) (5 Aylık) Satın Al 18 Mayıs 2025 01:02 1 1 Realme Buds Air 6 Pro (Beyaz) (5 Aylık) Realme Buds Air 6 Pro Bluetooth Kulaklığımı satıyorum. Sağ teki kaybolmuştur. Sol teki, kutusu, kutu içeriği her şeyi mevcuttur. Mükemmel bir ANC ve SES Kalitesi vardır. Çok samimi diyorum Apple ve Samsung un en üst modellerinden bile daha kaliteli sesi vardır. Mükemmel basslar, tizzler ve middler vardır. Türkiye de en ucuz 4.700 TL o da Mediamarkt ta ve kampanya da olduğu için.Diğer yerlerde 7.000 TL. Çok uyguna veriyorum. Yine bir güzellik yaparım. Hayırlısı olsun.Not: Kulaklık kutusunda çok küçük bir sigara izi oldu. Kül düşmüş. Kozmetik olarak çok küçüktür.Yer: İzmir/BalçovaSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Balçova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Lenovo İdeapad u530,İntel i5 4200u,nVidia gt730, 4gb ram, DokunmatikEkranlı. nVidia 9800gt 1gb ddr3, Sorunsuz, Testli (İzmir) 4 gb ddr3 1333mhz Kingston Ram (Sorunsuz) İzmir 500gb sata2 7200rpm i, sorunsuz harddisk, 350 lira