Şimdi Ara

REALME 6 PRO #ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
12
Favori
53.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rjopkq

Hocam bunlara gerek yok.

www.apkmirror.com sitesinde Oppo Messages uygulamasının son sürümünü indirip kurun sıkıntı kalmıyor. Realme zaten Oppo'nun ColorOS yazılımını makyajlayıp kullanıyor. Mesaj uygulaması da aynı kısacası.

Alıntıları Göster
    Bende duwar hocam gibi düşünüyorum. Apk işi güvenilir olmayabilir. Tüm bankacılık işlemlerimi de telefonla yaptığım için çekiniyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: IronHipster

Selam arkadaşlar, bugün güncelleme geldi telefona ve VoLTE aktif edildi. Çağrılardaki ses kalitesinde çok büyük bir artış oldu.
    Aynen volte'yi aldık sonunda :) Taa mayıs ayından kalan realme tr ile mail trafiğimiz var. Hatta bu sayfada başka bir arkadaş gündeme getirmişti.

Çok iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 1 Ekim 2020; 12:38:46 >
  • Ben yukledim ingilizce oldu uygulama falan sacma sapan hale geldi. Tavsiyem kurmayin disardan bir sey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun üzerinde gelen jelatin ekran koruyucuda tırnak izlerim oluştu sık kullandığım bölgelerde.
    9h cam birşeyler yapayım diyorum. Aramızda yapan var mı?
    İnternetten sipariş edeceğim az sonra kafama uyanı.

Gittigiyor 14,3TL

Trendyol 17,5TL

Birde eşimin p30 pro için kamera camı koruyucu almıştım. Bulsam öyle birşey kendime de alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 1 Ekim 2020; 12:47:22 >

• jugador07 J kullanıcısına yanıt
    Ana ekrandayken Mesajlar uygulamasına basılı tut uygulama bilgilerine git güncellemeleri kaldır eski haline dönecek Mesajlar uygulaması. Realme'nin bu Mesajlar uygulamasını revize etmesini beklerseniz çok bekleyeceksiniz daha. Adamların umrunda değil. Lakin Oppo daha önemsiyor kendi uygulamalarını. Tavsiye ettiğim apkmirror sitesi en güvenilir apk sitesi. Tercih sizin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu volte olayı Turkcellde yok mu? wifi kapatsam sadece 4.5G yazıyor, konuşma yaparken dikkat etmedim.
  • andios kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bugün telefoncuda takdırdım 10 tlye çok güzel oldu kendi ekran koruyucusun üstüne taktık tavsiye ederim ekran görüntü ve kullanış açısından kendi jelatininden çok daha iyi

• Telefonu çok kullananlar bazı konularda bilgi verebilir mi acaba?

1) standart, odaklanma, araba sürme modu ayarlarından sonuncuyu az çok anladım da diğerleri arasındaki farklılıklar tam olarak nedir?

2) 90hz hız ayarlaması yapılan bir yer var mı? 60-90hz seçebiliyor muyuz?
  • didici D kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Ekran ve parlaklık > Ekran yenileme hızı

• Wifi araması da gelmiş son güncelleme ile az önce farkettim. Eskiden yoktu.

REALME 6 PRO #ANA KONU

• didici D kullanıcısına yanıt
    4.5g yazarken yanda VOLTE çıkıyor. Eminim türkcellde de vardır.

REALME 6 PRO #ANA KONU

Wifi aramayı aktif ettikten sonra arama yaptığım ekranda HD Ses logosu görünmeye başladı. Eski telefonumda varken bu telefonda neden yok diye düşünüyordum teşekkür ederim hocam.

• duwar kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Keşke şu wifi yada hücresel seçimi otomatik olsa. Manuel kontrole bırakmışlar.

REALME 6 PRO #ANA KONU

• duwar kullanıcısına yanıt

ayarları o kadar kurcaladım ama atlamışım, otomatikten 90hz ye aldım

evet aktif etmek için HDSES yazıp 2222ye sms attım 24 saat içinde aktif olacak diyor, ücretsiz servis ama bilmeyince kullanamıyoruz işte, bilgiler için teşekkür ederim REALME 6 PRO #ANA KONU 

• Telefonu alır almaz volte ve vowifi için hem realme Türkiye'ye hem de realme globale yazmıştım geç de olsa dikkate almaları ve gerekeni yapmaları çok hoş. Başka markalarda dikkate bile alınmıyor. Telefonun iki eksiği kaldı benim açımdan sonra tadından yenmez. Biri mesaj diğeri de eski Samsung telefonumda sıklıkla kullandığım Motion Photos. 3. parti uygulamayla oluyor ama işlevi çok iyi değil o yüzden entegre olması gerektiğini düşünüyorum

• musiclover M kullanıcısına yanıt

Ben mesaj uygulaması içi mail attım düzeltebilir misiniz tarzında gelen cevap şu :

Merhaba,

Bildirim çubuğundayken gelen mesajları önizleme ile açıp cevaplama özelliği bulunmamaktadır.

Realme Türkiye ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Çok beğendim cevabı sorunu iyice kavramış oldum

• Vuvuzela Nurten kullanıcısına yanıt
    Aynı maili yanıtlayarak detaylandırabilirsiniz konuyu. Ön izlemede tüm içerik görünmüyor sadece ilk satır görünüyor gibisine. Bende yazacağım mail gün içerisinde.

• @andios ben yazmıştım mail bildirimde eksik mesaj çıktığını Realme'ye söyleyeceğiz demişlerdi hatta yetinmeyip globale de yazmıştım ne kadar çok yazıp geri bildirim gönderirsek o kadar çabuk sonuç alırız

• musiclover M kullanıcısına yanıt
    Şimdi yolladım mail. Oldukça anlaşılır ve açıklayıcı anlattım ve beklentimizi de bir o kadar açık bir dille anlattım. Hadi bakalım ilerleyen güncellemelerde inşallah istediğimiz gibi olur.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.