Şimdi Ara

Realme 5 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili)- 1699 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
16.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla 1699 yapıp sonra 1899 yapınca kimse almaz.
    Hic yoktan ben almayi düşünmüyorum artik.
    Politika yanlış, Cunku algı bunun gercek fiyatı 1699 TL olarak kalacak tam tersine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güya nabız yoklayacaklar,hey yavrum hey siz bu milleti ne sandınız,bugün 1699 dan aldığını yarın 1899 dan alır mı hiçen geç bir haftaya yine aynı fiyata düşecek nah şuraya yazıyom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama yakinda yazdiklariniz olacak s8 de bugun farkettim baslamis ghost hadi gel sasunga anlat ki amoled ekran

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almayı düşünüyordum ama gerek yok. Biraz rağbet görünce fiyat artıran uyanık firmalara para kazandırmaya gerek yok. Telefonun teknik özelliklerine çok takılmıyorum. Xiaomi A3 128 GB alacağım fiyatı 1600 TL. Sar değeri de buna göre daha iyi en azından.

• Utanmadan bide dalga geçiyorlar milletle, yok arkadaş bu marka sittin sene bu ülkede tutunamaz şuna bak,stokları tükenmişmiş

Realme 5 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili)- 1699

• Alamayanlar camur atmaya başlamışlar

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Çamur derken?

• Bitirmisler, yavv arkadaş bu kadar telefonu kim alır nereye gider anlamış değilim 😀

• Birini ben aldım
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam gözümüz yokta peynir ekmek gibi gidiyor maşallah telefonlar😀. Gelince kısa bir değerlendirme yaparsınız artık. Güle güle kullanın

• Zaten 3 günlük fiyattı neyin kafasını yaşıyonuz, bu fiyata da gayet güzel Bi cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcmf1907

Zaten 3 günlük fiyattı neyin kafasını yaşıyonuz, bu fiyata da gayet güzel Bi cihaz
    ee alın o zaman 1900 tl den sizi tutan yok,

Adamlar bir tane bile xt satamamış,realme 5 desen çakılı depolar..komple stok bitti diyolar bide,ee ama bu sazan millete müstehak..

Edit: hepsiburada 1899 tl den satışa açıldı az önce..birden üretmişler telefonu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 24 Ocak 2020; 13:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Çamur derken?
    Kardes niye aliniyon sen de mi alamadin? ortaya konustum ben.

• MakineMaden kullanıcısına yanıt
    Bu ikinci günü geldi zaten. İlk gün sipariş vermiştim ben. Bence parasının fazlasını veriyor. 1616'ya mal ettim. Ama 1900 eder mi? Bence eder. Mi 9 lite benzer işlemciyle imeisiz garantisiz bu fiyat. Garantilisi neredeyse 2 katına satılıyor. İki sim kullanılacaksa zaten imei atılmışlar da kurtarmıyor, şebeke problemi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 24 Ocak 2020; 14:58:23 >
  • İlk satışta yanında hediye versen anlarım da fiyatı da stok bitti deyip 1.699 dan 1.899 a çıkarırsan o ürün satmaz nokta.

İyi satışlar
  • Zaten Realme telefonlarda bildirim ışığı olmamasını sevmiyorum, bir de TR ekibinin garip tutumlarıyla iyice antipatik gelmeye başladılar bana.
  • krc58 kullanıcısına yanıt
    Şu anda yine aynı fiyata hatta ilk fiyatın 100 TL altına da düşürseler almam. Çamur atmakla ne ilgisi var?
    Duruşu olmayan firmaya karşı duruşum bu şekildedir.
    Düşük fiyattan alıpta alamayanların serzenişine gelip dalga geçer gibi konuşmakta ayrı bir duruş tabi. Telefonu almış olsam da aynı tepkiyi verirdim. Duruş meselesi işte.

• Cihazı alan arkadaşlara hayırlı olsun, Güle güle kullansınlar. Ayrıca iyi ve kötü yanlarını da paylaşırlarsa düşünenler için iyi olur
    Diğer arkadaşların Firma hakkındaki yorumlarına da katılıyorum, biraz sosyal medyadaki paylaşımlarına baktım, gerçekten ilk piyasaya giren bir firma için hoş şeyler değil.
    Birçok tutarsızlıklar ve saçma sapan paylaşımlar mevcut. Mesela Stoklar bitti vs.. demişler ama şuan birçok yerde zamlı fiyattan satışta.
    Oysa ki 3 Gün indirimli olacak sonra zamlanacak demişlerdi,bunda hiçbir problem görmüyorum.Alan alır, almayan kalır. Sonrasında Dalga geçer gibi paylaşımlar yapmak nedir, Asıl Millet alay eder bunlarla.
    Ayrıca P.tesi Fiyat yine 1699' TL olacak büyük bir ihtimalle.

• necati146 N kullanıcısına yanıt
    Boş verin, yaşına verin,malum eskisi gibi değil junior forumu oldu..

• A30S der tek gecerim, bozuldugunda servis ara dur.
    Genpa vb yerlere götür parcalanmis bir şekilde gelir telefon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.