Şimdi Ara

Realme 10 ile Realme 10 Pro Plus'ın ne zaman tanıtılacağı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme 10 ile Realme 10 Pro Plus'ın ne zaman tanıtılacağı açıklandı
    "İleriye sıçrayan teknolojiler" olarak nitelendirilen Realme 10 modelleri tasarım, ekran ve fiyat konusunda rakiplerini sollamaya çalışacak. Bu seride Realme 10 ve Realme 10 Pro Plus olmak üzere iki çeşit ürün mevcut.



    [bkzdh=1549418]



    Realme 10 serisi ne zaman tanıtılacak?



    Çin'de Redmi Note 12 serisi tanıtıldı. Xiaomi 210 W şarj ve 200 MP ISOCELL HPX kameralar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Realme'nin yeni cihazları orta segmentteki akıllı telefonları seven kişilere hitap edecek.



    Realme tarafından yayımlanan ilgili iletide Realme 10 serisinin önümüzdeki ay tanıtılacağı resmen doğrulandı. Redmi Note 12'nin Realme 10 ile nasıl rekabet edeceğini görmeye çok az kaldı.



    Realme 10 4G'ye Helio G99 isimli işlemci güç verecek. Bu işlemcide 2 adet 2.2 GHz hızında çalıştırılan ARM Cortex-A76 ile 6 adet 2.0 GHz hızında çalıştırılan ARM Cortex-A55 çekirdeği var. Bu çekirdeklere ARM Mali-G57 MC2 GPU eşlik ediyor.






    Bu ürünün 5G varyantı ise 6.7 inç büyüklüğünde olan bir LCD ekran ile donatılacak. 10 Pro Plus versiyonunda kullanıcıları kavisli bir OLED ekran karşılayacak. Bu üründe MediaTek Dimensity 1080'i görebiliriz.



    Pro varyantının olup olmayacağı henüz kesin değil. Realme 10 Pro Plus'da optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip olan 50 MP'lik bir ana kamera bulunacak. Bu serinin ülkemizde satılıp satılmayacağını bilmiyoruz.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_confirms_10_series_launch_in_november-news-56297.php
    Kaynak:https://www.gizchina.com/2022/10/27/realme-10-series-will-arrive-in-november/
    Kaynak:https://twitter.com/realmeglobal/status/1585164925886173184







  • Realme kadar berbat bir firma yok güncellemesi satış sonrası desteği en sıkıntılı firma sakın almayın aldırmayın

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Realme 8 kullanıyorum sürekli güncelleme geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    İyide zaten başka ne tür güncelleme bekliyorsunuz ki? Android güncellemesini şuan verdi.Android 13'te alacak.Geriye kararlılık ve güvenlik güncellemesi kalıyor.Ayrıca sadece bunlarla sınırlı değil camera güncellemesi, arayüz güncellemesi, wifi güncellemesi veya sistem hatalarını gideren güncellemelerde verildi.Boş ağızdan konuşmaya gerek yok.Eminim ki telefonu kullanmıyorsunuzdur.Heleki general mobile ile kıyaslamanız tam komedi.Belli ki anlamıyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 28 Ekim 2022; 18:48:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

    Şu an aktif olarak Realme 7 (2.telefon) kullanıyorum, ha keza Realme 7 pro'yu da uzunca bir süre kullandım.Güvenlik güncellemesini normal Android sürüm güncellemesiyle bir tutttuğuna göre sen bu işlerden bayağı bir anlıyorsun Realme 10 ile Realme 10 Pro Plus'ın ne zaman tanıtılacağı açıklandı 

    Relme 7'de işlemci olarak G95 var, ha keza Realme 8'de de aynısı var...Realme 7'ye sadece Android 11 güncellemesini verdi, Android12 bugün geliyor yarın geliyor diye diye telefonu tedavülden kaldırdı...şimdi aynı şeyi Realme 8'e yapacak.Android 12'yi vermiş, Android 13 için oyalayıp duracak.Yok betası çıktı, yok ilk önce Hindistan'a gelecek, kararlı sürüm çıkacak vs diye oyalayıp duracak (GM'de aynısını yapıyordu)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Ekim 2022; 19:28:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    Daha okuduğumu anlamamışsın ki neyi tartışıyoruz? Ben diyorum ki adamlar zaten android 12 verdi.Android 13'e kadar kararlılık ve güvenlik vermiyecekte napacak? Sen diyon ki bir mi tutuyon öyle bir şey mi dedim? Bunu bilemezsin ama vereceğine eminim.Realme 7'de böyle olması bir şeyi değiştirmez.İkiside farklı cihazlar.Belkide vizyonları değişti.GM şu cihazların yanından geçemez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
    Realme 8 ana konusu bana ait.Gelen tüm güncellemelerden haberim var.Yenilikleride biliyorum.O yüzden bana belirtemezsin.Ben diyeceğimi dedim zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sana ait olunca ne oluyor, güncellemeleri sen mi hazırlıyorsun?

    Söyle bakalım gelen güncellemenin şundan ne farkı var? Rutin olarak güvenlik güncellemesi ve ayda yılda bir aşağıda resmini paylaştığım güncelleme geliyor (ne düzeltildi, niçin düzeltildi belli değil) Tüm serilerde aynı

    Keşke bu sefer vizyonunu değiştirse de, 2-3 ana güncelleme birden verse!



    Realme 10 ile Realme 10 Pro Plus'ın ne zaman tanıtılacağı açıklandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 29 Ekim 2022; 7:5:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.