Şimdi Ara

Reallocated Sector Count Sorunu - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 1 haftadır hp pavillion notebook'um kimi zaman internette gezerken, kimi zaman film izlerken,kısacası kafasına ne zaman eserse o zaman kilitleniyordu.Hdd ışığı sönüyordu. Kapatıp açmak zorunda kalıyordum bilgisayarı sonra aida64 diye bir programla tarama yaptığımda hdd kısmında şöyle bir durumla karşılaştım. Durum nedir,pek anlayamadım,sorun hdd den mi kaynaklıyor,eğer öyleyse yeni bir hdd alacağım, yardımlar için teşekkürler.

Reallocated Sector Count Sorunu - Yardım

• Yok mu yardım edebilecek kimse?
  • Birde HDTune proğramını Healt kısmından bakın. Buraya göre hdd inizde bozuk sektörler oluşmuş. Eğer HDTune aynı sonuçları verirse (ki kuvvetle muhtemel aynı çıkacaktır) yeni bir hdd almanız gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Birde HDTune proğramını Healt kısmından bakın. Buraya göre hdd inizde bozuk sektörler oluşmuş. Eğer HDTune aynı sonuçları verirse (ki kuvvetle muhtemel aynı çıkacaktır) yeni bir hdd almanız gerekebilir.

Teşekkür ederim, sizin de belirttiğiniz gibi sonuç aynı çıktı sanırım yeni bir hdd almam gerekecek, bir sorum daha var, bu bozuk sektörler bilgisayarın kilitlenmesine yol açar mı? Çünkü artık bilgisayarı doğru düzgün kullanamaz oldum,sürekli kilitliyor.Yoksa sorunumun kaynağı başka olabilir mi?
  • Elbette PC nin kilitlenmesine yol açabilir. Bozuk sektör sayısı arttıkça HDD tamamen kullanılmaz hale gelebilir ve bilgilerinize ulaşamayabilirsiniz.
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, en kısa zamanda bilgilerimi yedekleyip yeni bir hdd alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (C5) current pending sector Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.