Şimdi Ara

Real Madrid gibi bir takım 3-0 dan handikapı veriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son maçımdı. H2 verdim. 3-0 dedim rahattım. Tuvalete gittim, geldim. Baktım 3-2. 2 dakikada 2 penaltı. Kalan dakikalarda atak bile yapamıyor -geçen hafta 7 atan Real-
    Kafayı yiyeceğim artık ya. Hep tekten hep tekten.

• Sansini kirarsin umarim, cok sinir bozucu olmus hc´a ara ver.
  • Ben sinir krizi geçirdim resmen. 2 dakkada 2 penaltı nedir arkadaş kafam almıyor hala
  • Esas sinirime dokunan nokta bu iddaa meselesi. Canlıda olsa ben bu maçtan para kaybetmicektim aksine kazanıcaktım. Maçın gidişatına göre kuponumdan elde ediceğim karı bölüp her türlü kazanca çevirecektim. Bu yasaları hazırlayıp gecırenlerde cebımızdeki 1 kurusun hesabını yapanlara burdan saygılarımı iletiyorum.
  • 2 haftadır 2 maçtan yatan bir tane kuponum yok bugun son defa denedim gene olmadı bir süre iddia ile ilgilenmicem.
  • Real Madrid-Milan-Hamburg-Marsilya-Alkmaar-Anderlecht / Bu sene bunlardan uzak durun.
  • roya vallecanodan ötürü oynadım ama bu akşam vallecanonun içine barcelona kaçmış. tek kale top oynadı adamlar çok net pozisyonlarıda vardı. tabi bu vallecanonun başarısı olduğu kadar madridin embesilliğinden kaynaklanıyor. ULM basket , anderlechten sonra kara listemde 3.sıra madridin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rayo Vallecano'ya handikap yapmayanı sınır dışı ediyorlar.2 dk'Da 2 penaltıyı amatör bi takımın defansı yaptırmaz.Böyle saçmalık görmedim.Oynamayınca da 7-8 tane atıyorlar.O da ilginç
  • benim sürekli tek maçtan yatıyor az önce süpriz kuponum milan kgv dedik ondan yattı ondan önce 270 lira daha gitti tek maçtan ondan önce 160 gitti tek maçtan felan hep böyle tekten yatıyorum cenabetlik var :(
  • valla dün gece kazandım ms2 verdim diye...normalde bi lyon bi de real madrid beni hep yatırtır...

o yüzden hiç handikaba girmiyorum artık iddaada 1.50 den handikap oynayağıma illegalde 1.30dan direk maç sonucu vermek daha mantıklı
  • Ben maça 2/1 oynamıştım 70 oran. Real Madrid deplasmanda başarısız bir takım bence kazanması bile şaşırtıcı.
  • şaka bunlar resmen beni bitirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 3 Kasım 2013; 12:33:14 >
  • ben artık akıllandım reale deplasmanda maç sonucu bile oynamıyorum gol bahsi yapıyorum keyfime bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.