Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47.026
Cevap
89
Favori
1.287.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

REAL Madridliler, Fener Madridliler ve Beşik Madiridliler.

Geçen seferde dediğim gibi böyle günlerde benim için GS taraftarı diğer 2 kulübü tutupda bizi destekleyenlerden daha değerlidir ve daha çok saygı duyarım.

Ben şahsım adıma konuşuyorum, Tüm Türk takımlarını avrupada her zaman desteklemişimdir vede her zaman destekleyeceğim sadece rakip Real Madrid olmadığı sürece.

Şimdiden Başarılar dilerim GS Taraftarlarına.

Maç hakkında düşüncem ise Galatasaray ligte pek istediği sonuçları alamadığı için biraz stresliler ama avrupa maçlarında ve büyük rakiplere karşı hiç kolay teslim olmuyorlar özellikle kendi evlerinde diğer yandan bizde ne zaman ligte kötü bir sonuç alırsak bir sonraki avrupa maçında hırsını çıkarıyoruz.

Biz açıkca kanatlardan saldıracağız ve GS'ında zayıf noktası kanatlar, GS ise ortadan yüklenecektir bizimde en zayıf noktamız orta alan ama oyuncularımız dayanabilecek güçte.

Skor tahmini olarakta biz 2'den falza gol atarız ve Galatasaray'da cevap verir diyorum 3-1 alırız.

Özellikle BALE'in çok üstün bir performans sergileyeceğini düşünüyorum çünkü yılların açlığı var adamda ilk CL maçı olacak.

• Sizinde kanatlarınız fos yanlız. Bek olarak. Kimlerin oynayacağını biliyormusun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan iddaa'da 1.35 orandan oynadım, şimdi oranı 1.50'ye çıkartmış adamlar
    Adam akıllı yenelim de skor farketmez benim için, 1-0 olsun bizim olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

Sizinde kanatlarınız fos yanlız. Bek olarak. Kimlerin oynayacağını biliyormusun?

Solda Nacho oynayacak ki en pasif kanadımız o olacak, son maç görüntüsü ile Real gibi bir takıma hiç hazır değil.Ama Galatasaray için en tehlikeli kanat Realin sağı olacak sol gösterip sağ vurmamız yüksek ihtimal.Bale ve Carvajal o kanadı otoban yapar.

Ben Terim yerinde olsam ilk yarı kontrollü başlar oyunu yarı sahamda kabul ederim ikinci yarı ise hemen Brumayı alıp Ebuoe ile beraber Nachonun kanadını ince ince yoklarım.Yalnız düşünülen Galatasaray dizilişleri çok kötü, 2 basmayan forvet ve bir 10 numara ile sadece Real'a değil orta sınıf takımlarlada oldukça açık verirsin.Bu sistem beklerin performansını 2 kademe aşağı çekiyor.Misal Ebuoe 4-4-2 de nasıl oynuyordu 2 sene önce birde geçen sene özellikle ikinci dönemde nasıl oynuyordu.

Bizi yenmek için en güzel zaman şuan bunu iyi değerlendirmesi gerekir Terimin, ligde çok iyi görüntü vermedik işin açıkçası sadece yetenekli adamların performansı sayesinde kazandık.Tabi Galatasarayında son formunu göze alırsak bu maç 5 bile yiyebilir ama Cl'nin havası bambaşka.

Hakkeden kazansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Sizinde kanatlarınız fos yanlız. Bek olarak. Kimlerin oynayacağını biliyormusun?

Solda Nacho oynayacak ki en pasif kanadımız o olacak, son maç görüntüsü ile Real gibi bir takıma hiç hazır değil.Ama Galatasaray için en tehlikeli kanat Realin sağı olacak sol gösterip sağ vurmamız yüksek ihtimal.Bale ve Carvajal o kanadı otoban yapar.

Ben Terim yerinde olsam ilk yarı kontrollü başlar oyunu yarı sahamda kabul ederim ikinci yarı ise hemen Brumayı alıp Ebuoe ile beraber Nachonun kanadını ince ince yoklarım.Yalnız düşünülen Galatasaray dizilişleri çok kötü, 2 basmayan forvet ve bir 10 numara ile sadece Real'a değil orta sınıf takımlarlada oldukça açık verirsin.Bu sistem beklerin performansını 2 kademe aşağı çekiyor.Misal Ebuoe 4-4-2 de nasıl oynuyordu 2 sene önce birde geçen sene özellikle ikinci dönemde nasıl oynuyordu.

Bizi yenmek için en güzel zaman şuan bunu iyi değerlendirmesi gerekir Terimin, ligde çok iyi görüntü vermedik işin açıkçası sadece yetenekli adamların performansı sayesinde kazandık.Tabi Galatasarayında son formunu göze alırsak bu maç 5 bile yiyebilir ama Cl'nin havası bambaşka.

Hakkeden kazansın.

Galatasaray kazansında iyi olanın kazammasına gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Hakkeden kazansın.

Galatasaray kazansında iyi olanın kazammasına gerek yok

ok.

• Madride handikap 2 artim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sağda Carvajal oynayacak ki çok müthiş bir bek oyuncusu hem atak yönü var hem defans ben kendisini 2 senedir takip ediyorum, Castilla'da çok üst düzey oynadıktan sonra geçen sene A Takıma çıkmasını bekliyordum ama Leverkusen'e kiralandı oradada çok iyi bir sezon geçirdi şimdi artık bizim sağbek en az 7 yıl güvence altında.

Solda ise Nacho yada Arbeloa oynayacak ikisininde ben gayet iyi maç çıkaracağını düşünüyorum. Nacho bir maç kötü oynadı diye herkes bi cacık olmaz havasında ama öncesinde oynadığı çok daha iyi maçlar var Arbeloa ise çok üst düzey bir oyuncu değil ama fazlasıyla underrated bir oyuncu bence tek şanssızlığı Real'de oynaması insanlar sadece görevini yapan adamları beğenmiyorlar burada ekstra yetenek arıyorlar, Arbeloa ve Khedira tam görev adamları eksikleri yok ama ekstraları olmadığı için beğenilmiyor.

• Gs yenilmez 10 çifte şans çok çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2/0 bitecek gibime geliyor ama genede belli olmaz geçen sene Arenada ki maçların ilk yarısı rakip takım öndeydi.

Başarılar beyler.
  • İlk yarı 1-2 tane atar Real
  • Zemin inşallah iyidir geçen el ki maçta son derece kötüydü. Bana göre sol bekten çok Alonso'nun eksikliği net olarak hissedilecek.

Bu arada iki takıma da başarılar diliyorum
  • beyler ilk 11 belli oldu mu?Bu arada başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wow

beyler ilk 11 belli oldu mu?Bu arada başarılar.

Hocam henüz belli değil , açıklanınca buraya yazarım . Size de başarılar
  • bu akşam gs reali yenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton. -- 17 Eylül 2013; 20:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saranida

bu akşam gs reali yenecek

Senin bir kere başka konuya mesaj attığını görmeden gözüm açık gidecek
  • Unibet Realin galibiyetine 1.67 vermiş. 100 tl atmamak için kendimi zor tutuyorum
  • bale ve ısco yu hakkaten merak ediyorum. khedira bile takımdayken mesut gitti arkadaş. millet maçı düşünüyor bense bu olayı.
  • Real'im de Cimbom'um da formsuz. Ama Real bu maçı 3-1 alır gibime geliyor. Güzel oluyor böyle maçlar sonuca çok üzülmüyosun.
  • İlk 11'imiz: Casillas, Carvajal, Ramos, Pepe, Arbeloa, Khedira, Modric, Di María, Isco, Cristiano, Benzema.

Aynı beklediğim gibi sadece Bale - Di maria farklı. O'da 60'dan sonra girer yardırır.
  • 
Sayfa: önceki 676677678679680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.