Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1976. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.886
Cevap
90
Favori
1.281.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perez başkan isim transferlerini sever. Pogba'yı alıp bizi fetöcüden kurtaracak inşallah. Üstüne Benzema+Varane'ı da verirse elini öpmeye giderim.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    SU roma kazmasi barcayi nasil 3-0 yenip turu gecti aklim hala almiyor 4-1 kaybet 3-0 kazan turu gec 1 gol atsa bile yetiyordu barcaya ilginc

o yuzden teknik direktor benim hosuma gitmiyor guven vermiyor bana zidane gibi degil.
  • heisenberq_ kullanıcısına yanıt
    barca liverpool maci ne olur sence hic karsilasmamis iki takim, barca macina bakiyorum bu takim 1 gun oynasa yine gol atamaz diyorum en ufak boslukta hatada cikip atiyorlar tuhaf mac olacak

finale barca city kalirsa barca alir, bara ajax kalirsa hic belli olmaz diyorum ama tecrube ile barca alabilir. Liverpool engeli en onemlisi bakalim ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

SU roma kazmasi barcayi nasil 3-0 yenip turu gecti aklim hala almiyor 4-1 kaybet 3-0 kazan turu gec 1 gol atsa bile yetiyordu barcaya ilginc

o yuzden teknik direktor benim hosuma gitmiyor guven vermiyor bana zidane gibi degil.
    Hocanın acemiliğine kurban oldu o maç büyük hatalar yaptı, iniesta rakitic busgets bu 3 orta saha ile çıkmıştı hem ağırlardı dinamiklik yoktu hucuma,da katkı sağlıyamamışlardı roma iyi pres yapmıştı. Bizim malverde iy kötü oyuna rağmen dembeleyi felan almadı tek yük messiye bindi onuda çok iyi kitlemişlerdi, zaten deplasmanlarda çok iyi olmuyan barça hocanın oyuna müdalelerde gecikmesi yüzünden elenmişti. Artık dikkat ediyorum oyun köto olunca yada oyuncu skor ters tepince hemen değişiyor 1 yada 2 aynı anda bile. Ordan iyi dersler çıkarmış ama neye yarar, Dembele o gün girse 1 gol daha erkenden bulurduk dembelenin hızı sayesinde, hem oyuncularıda hazırlayamış turu geçtik mahiyetin'de rezil şekilde oynamışlardı. 2-0 ken 3 geleceğini ben ekran'dan görebiliyordum malesef! büyük leke olarak kaldı!

Yani Düşün Tek hucumcu messi vardı o gün, ne coutinho ne malcom yoktu. Dembeleyide 3*0 olunca almıştı ama dk az kalmıştı saçma sapan birşeyler yapmıştı. Şimdide Aslında Stabil farklı birşey yaptığı yok aslında bakalım. Press İşinde barça rakibi kaleye yaklaştırmıyordu yıllardır o özellik biraz sıkıntı da bu da kötü arkayı kapatcam diye önde basmassa barça gol yer.

Ajax pep barçası gibi oynuyor aynı, Hatta barçanın çogunda oynadığı gibi oynuyor savunma biraz öne iler'deki adamlarda kaleciye kadar basıyor aynı felsefe barçanın kide bu aslında valver de biraz bozdu sadece orta sahada kilerde diğerlerine hep yakın duruyor. Bu yüzden şu an bu kadar iyiler teknikte var korkusuzca 1-2 iken bile önde basıyorlardı barçada böyle oynadı mı kupayı alır kesin

• juventusun elenmesinden sonra isco+40 verip reisi geri alsak, 2 yil imzalayip. sol tarafa 90 milyona bay çalım, ortasahaya 90 milyona eriksen. militao iyi bir yedek oldu zaten. defansta sorun yok. eriksen de ortasahayi cozer. ne guzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PizzaMuffin

barca liverpool maci ne olur sence hic karsilasmamis iki takim, barca macina bakiyorum bu takim 1 gun oynasa yine gol atamaz diyorum en ufak boslukta hatada cikip atiyorlar tuhaf mac olacak

finale barca city kalirsa barca alir, bara ajax kalirsa hic belli olmaz diyorum ama tecrube ile barca alabilir. Liverpool engeli en onemlisi bakalim ne olacak
    Finalin bir ayağı belli, Ajax, diğer taraftan Liverpool gelir gibi görünüyor, Barca da olabilir, %60 Liverpool, %40 Barcelona olur.

Final maçı için yorum yapmak için henüz çok erken.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Final maçı için yorum yapmak erken ama finalin bir ayağı belli öyle mi? ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Final maçı için yorum yapmak erken ama finalin bir ayağı belli öyle mi? ilginç...
    Bugünün tarihini not al, bir buçuk ay öncesinden yazmışım, alıntı yaptım, oraya da bak, Ajax Manchester Cityi de Tothennamıda geçer, ikisini de eler.

Ama Barca- Ajax ya da Liverpool Ajax eşleşmesi olsaydı Ajax finalde yazmazdım, isimlere aldanmamak lazım.

Ajax Manchester Cityden de, Totthennamdan da iyi takım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 17 Nisan 2019; 21:44:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Bu Ajax hakem mudahalesi olmazsa finale kadar gider,adamlar ezbere nokta pas atiyor.
    Turkiye liginde olsalar gelene gecene 5 atarlar.
    06 Mart 2019 tarihinde zaten yazdım Ajax final oynar diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

finalin ilk takımı belli barça bu saatten sonra bırakmaz, daha finale çıkar bunuda buraya not alın
  • Ajaxdaki ozguven suan hic bir takimda yok! Ajax'in onune kim cikarsa ciksin finale cikar cok olaganustu birsey olmaz ise. Hepsi genc Hepsi basariya ac hepsi harmoni halinde oynuyor Juventus, ve Madridi saf disi biraktilar.

Liverpool Barca macini bende kestiremiyorum. Barca'da arti yon gecen seneye gore Arthur, Coutinho performansi + Vidalin cok iyi savunmasi Dembelede takima alisiyor cok yonlu bi futbolcu ama futbola odaklanmiyor biraz sorunlu Gelecek sene icinde De Jong ile anlasildi galiba ama tam emin degilim.
  • Bu ajax a dayanacak tek takım barça yada liverpool city de dayanamaz adamlar başka bir ayarda oynuyorlar

Liverpool da Barçayı eler Finali de Ajax alır
  • Finalde genel olarak ekol olarak büyük takım kupayı alıyor çok nadiren sürprizlere yer var. Ancak yarı finaller hiç belli olmaz.
  • Mayıs ayı bitmeden Hazard duyurusu gelir.
  • Thuavin varken hazarda bi dünya para vermek saçma. Marsilyayı izleyen bilir

• Real seviyesinde değil

• Thauvinin buyuk mac perfonmasi kotu.bu yuzden piyasasi az ve onun icin buyuk rakamlar konusulmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Real seviyesinde değil
    Reale yapılacak transferlerden ' hazard ve neymar ' dışı yalan olur maşık bana göre. Neymar alınırsa bence çok iyi olur mbabbe felan alırsa büyük hata yapar real daha o seviye atlatamaz reale. Neymar bence güzel gider reale bu yaz gitmesse daha resmen paracı diyecem neymara pariste kalırsa daha.

thuvain felan demiş yukarda ki arkadaş real de ne işi var la o oyuncuların marsilyada 30-40 gol mu atmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Thauvinin buyuk mac perfonmasi kotu.bu yuzden piyasasi az ve onun icin buyuk rakamlar konusulmuyor.
    Neymarı alır real başkası reali kesmez ve çözüm olmaz, eriksen felan diyorlar bir gitsinler allah aşkına zidane böyle transfer yapmaz dün turu veriyordu ufak ofsayt olmasa o vermişti hata.

Neymar seviye atlatır reale birde forvet aldılar mı güzel olur, ve orta saha defans da lazım

Şimdi sen neymar gidemez psg satmaz ayakları dersin, neymar gitmek istiyorum derse yollar
  • 
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.