Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47.026
Cevap
89
Favori
1.287.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benitez ronaldo ve ramos'la çok pis kapışacak demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

benitez ronaldo ve ramos'la çok pis kapışacak demedi demeyin

Ronaldo ile olabilir ancak ramosla bi tartisma yasayacaklarini dusunmuyorum,siz bu fikre nerden kapildiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NUDERA

quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

benitez ronaldo ve ramos'la çok pis kapışacak demedi demeyin

Ronaldo ile olabilir ancak ramosla bi tartisma yasayacaklarini dusunmuyorum,siz bu fikre nerden kapildiniz ?

hakkında çıkan haberlerden
  • Rafa Benitez 3 yillik Real de

• DEAL DONE: Real Madrid have appointed Rafael Benítez as the club's new manager. (Source: @realmadrid)

• REAL MADRID'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!

Real Madrid, Rafael Benitez ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Benitez senelik 12 milyon € kazanacak.

• Real Madrid büyük hata yaptı. Benitez real madrid gibi bir devi çalıştıracak hoca değil.

• Olm şaka mı bu ya ?

Adamı zorla Barcelona tutturacaklar.

Ya bi insanın kariyerinde RM'e hoca olmak için müthiş çıkışlar, başarılar yapması gerekir.

Daha geçen Lazio maçında 4 tane içine aldı Napoli

• Yazıklar olsun..Aldıkları adama bak

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSDream -- 3 Haziran 2015; 12:51:11 >
  • 12 milyon cok fazla

• Hayırlı ugurlu olsun beyler. Olan oldu artık bize desteklemek düşer.

• Güzel oldu bu perezden de kurtulmuş oluruz

• Carlo Ancelotti'yi kovduktan sonra Benitez'i getirilmesi gerçekten hayal kırıklığı. Real Madrid gibi takıma böyle teknik direktör yakışmaz. En çok Kloop ve Marcelo Bielsa gibileri yakışır. Onlar disiplinli ve taktisyen hocalardı. Tabii ki de bir Mourinho değil.

Ayrıca Perez iyice saçmalamaya başladı teknik direktörleri min. 1 yıl, maksimum 2 yıl'dan sonra kovuyor. Şuraya yazıyorum ki Ronaldo bu durumdan hoşnut değil. Seneye Real Madrid'den ayrılacak. Bunu not edin. Adamın hedefi Real Madrid tarihinin en golcüsü olmak istiyor. Hedefe ulaştığı zaman ayrılacak.
  • ilginç bir la liga olacak benitez'li real ile, dört gözle bekliyorum yeni sezonu
  • Carlo'nun gönderilmesi son derece yanlıştı, Perez yine kendi hatalarının cezasını başkasına kesti, şuan bize Benitez'i desteklemek düşüyor.

Benitez hakkında ufak bir bilgi vereyim, Rafael Benitez çok başarılı olmasada futbolculuk kariyerinin tamamını Castilla'da geçirmiştir son 5 sezonunda kiralık olarak farklı takımlara gitmiştir ve ilk TD kariyerine Castilla'yı çalıştırarak başlamıştır, 2 yıl görev yaptıktan sonra La Liga'nın küçük ekiplerinde görev aldı 01-04'te Valencia'nın başına geçti 2 lig şampiyonluğu 1 uefa kupası kazandı, dikkat ederseniz ilk Los Galacticos dönemimize denk geliyor Valencia ile 2 kere şampiyon oldu ligde, sonra Liverpool'a geçti ve geri kalanı herkes biliyor.

Hep kalbur üstü takımları çalıştırdı, ilk defa büyük bir camiaya geliyor ve Real Madrid kendi evi, çok kupa başarısı olmasada çalıştırdığı kulüplere göre iyi işler yaptı diyebilirim kendi açımdan, en belirgin özelliklerinden biri rotasyon delisidir, işin ilginç yanıda bu aslında Perez, Carlo'ya rotasyon yaptırtmadı Bale ve Benzema başta olmak üzere birkaç oyuncuyu sakat olmadıkları sürece oynatması yönünde mesajlar yolluyordu, bu tür duyumlar alıyorduk hep, yeni getirdiği adam ise Benitez, bakalım nasıl bir sezon olacak, Ronaldo'yu hiç yedek kulübesine oturtacakmı acaba merak ediyorum.

• İmza töreninde Benitez ve başkan Perez'in söyledikleri :

Benitez:

"Bugün benim için çok heyecan verici bir gün.. Evime geri döndüm."

"Buraya Real Madrid'e iyi bir oyun oynatmaya, kupalar kazandırmaya geldim."

"Büyük bir özveri ile çalışacağız. Bana karşı duyulan güveni boşa çıkarmayacağım."

"Taraftarı olduğum kulübün başındayım. Yıllardır bu anı bekliyordum. Bir rüya gerçekleşti."

Başkan Perez:

"Rafa demek Real Madrid demektir. O büyük bir tutkuyla çalışacaktır. Benitez'e güveniyoruz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 3 Haziran 2015; 16:23:25 >

• 2002-2015 arası Real Madrid ve Rafael Benitez'in kazandıkları :

• Madem Benitez'i alacaktın Ancelotti'yi neden yolladın.

İșin garibi Kloop hala boșta.

• Rotasyon delisi bi adam aldık bakalım ronaldoyu bale'i ramosu kesebilecek mi kan çıkacak kan

• 
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.