Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.946
Cevap
90
Favori
1.284.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Luiz'le ilgilenmiyoruz. 1-2 haber çıktı o kadar. Thiago Silva ve Jordi Alba'yla transferi noktalayacağız. Silva hayal ürünüde olabilir tabi alternatifi olarak Javi Martinez gelir umarım. Rosell başkanımız. Bu ihtimali düşünürsek hiç oyuncu transferi de olmayabilir korkmuyorum değil

Bu arada formalar cidden iğrenç. Son yılların en asil ve kaliteli forması vardı Real'de. Keşke ufak değiştirimlerle yeni sezonu çıkartsalardı. Barcelona'nınki faciaa! Hele dış saha forması
  • Yeni forma efsane olmuş bence. Beyaz olan. Ama geçen seneki formalardan iyisini ben tarih boyu görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Yeni forma efsane olmuş bence. Beyaz olan. Ama geçen seneki formalardan iyisini ben tarih boyu görmedim.

Altın Sezon Altın Forma Çok Hoş Duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo Marca'ya yaptığı açıklamada kariyerini Real Madrid'de bitirmek istediğini, istenirse 10 yıllık sözleşme bile imzalayacağını ama bunun kararının başka kişilerde (yönetiim kast ediyor) olduğunu söylemiş.
    Dünyanın en iyi futbolcusu, hiç bırakma bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 7 Haziran 2012; 12:52:51 >
  • Mou premier lige geri dönerken yanında ronaldoyuda götürecek o yüzden fazla

Ümitlenmeyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 7 Haziran 2012; 21:26:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Mou premier lige geri dönerken yanında ronaldoyuda götürecek o yüzden fazla

Ümitlenmeyin derim

1- Ronaldo buraya Mourinho'dan önce geldi ve onun yolcusu değil ki onunla gitsin.
    2- Mourinho'nun sözleşmesi 2016'da bitiyor. Ronaldo o zamana 31 yaşında olacak. Gitse de çok fark edecek mi? Bunu bilemeyiz. Futbol 4 senede çok değişir.
  • Olabilir fakat Mou bu sene Reelle Cl kupasını kazandıktan sonra sözleşmesini fes edip premier lige

Yani kendisinin deyimiyle evine doner zaten oda söylüyor benim dönüp dolaşıp gideceğim yer tekrardan

İngiltere premier ligidir her fırsatta bunu söylüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Madrid son senelerde çok başarılı bir grafik çizmiyor belki ama hâla dünya futbolunun zirvesi Real Madrid'dir. Mou burada CL'yi kazansa bile İngiltere'ye döneceğini sanmıyorum, hem kendini İngiltere'de sonuna kadar kanıtladı, hem de İngiliz futbolu onun içinde olduğu döneme göre çok fazla kan kaybediyor. İngiliz ligi birkaç yıl içerisinde cazibe merkezi olmaktan çıkacak.

Premier League'in 2-3 sene içerisinde şu anda olduğu yerden çok daha altta olacağını görmek zor değil. 6-7 yıl önce CL'de son 4'e 3 takım sokuyorlarken şimdi bu hayal İngiliz futbolu için. Devir, İspanya devri. Müthiş bir jenerasyona sahip olması, dünyanın en kuvvetli iki takımını barındırması ve uluslararası alanda kazandıkları seri hâlindeki başarılar İspanyol futbolunu rakiplerinin çok daha önüne koymaya yetiyor. İngiltere hâla çok önemli bir futbol ülkesi ama fazla uzun sürmez. İngiltere şimdiye kadar İtalyan'ların yaşadığı düşüşü yaşamadıysa bunda Şeyh Mansur ve Abramovic gibi adamların büyük payı var, bu da ne kadar yeterli olur bilinmez.

Ama İspanya öyle mi? Mesela CL'de iki İspanyol yarı finale kadar geldi, kimse bundan bahsetmedi bile, sanki zaten olması gereken bir şeymiş, başarı değilmiş gibi davranıldı. Artık (bu hoşuma gitmese de) dünyada futbolun merkezi İspanya, Mourinho, Ronaldo gibi bu işin en tepesinde bulunan adamların da başka liglere gitmesi çok çok düşük bir ihtimal. Mou ve CR7 daha yıllarca bizimle olacak, raad olun. Ronaldo zaten dönmek istemez, Mou da kendini rahat hissettiği sürece böyle bir işe kalkışmaz.

• Lukasz Piszczek Real Madrid'de. Polonya teknik direktörü açıkladı. Üzüldüm, iyi transfer.
  • Oh be, Arbeloa'yı yedeğe hapseder inşallah.
  • Vallahi bi oh çektim ben de. Arbeloa yapamıyor arkadaş, Piszczek çok daha kaliteli ve hızlı. Gerçi öbür taraftan sıkı Dortmund taraftarı olduğum için de baya bi üzüldüm yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Lukasz Piszczek Real Madrid'de. Polonya teknik direktörü açıkladı. Üzüldüm, iyi transfer.

Yav Polonya teknik direktörü de bugün Borussia Dortmund açısından gamlı baykuş, felaket tellalı gibi. Piszczek Real'de, Lewandowski Manchester United'da... Var mı daha Dortmund'dan bugün ayrılacak Polonyalı? Allahtan Götze, Hummels falan Polonyalı değil arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Lukasz Piszczek Real Madrid'de. Polonya teknik direktörü açıkladı. Üzüldüm, iyi transfer.

Yav Polonya teknik direktörü de bugün Borussia Dortmund açısından gamlı baykuş, felaket tellalı gibi. Piszczek Real'de, Lewandowski Manchester United'da... Var mı daha Dortmund'dan bugün ayrılacak Polonyalı? Allahtan Götze, Hummels falan Polonyalı değil arkadaş.

Kuba da gidebilirmiş İngiltere'ye.

• Real Madrid Castilla, Segunda B şampiyonu olarak 2. lige çıktı.
  • Mesut Özil Ve iPhone Kabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Basketball -- 10 Haziran 2012; 23:27:15 >
  • dün ronaldoya üzüldüm hiç adamı besleyecek top atacak adam yok..
  • Ronaldo harbiden harcanıyor şu Portekiz milli takımında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confidencial

Real Madrid genç takım direktörü Alberto Giraldez'in görevine son verildi, çünkü geçen sene Pep'i övmesinden dolayı Mourinho onu hiç affetmedi.

Giraldez geçen seneki açıklamasında; 'Guardiola, futbolu seven herkes için gerçek bir nimet.' demişti.

Bu nasıl bir hareket eğer neden buysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: Confidencial

Real Madrid genç takım direktörü Alberto Giraldez'in görevine son verildi, çünkü geçen sene Pep'i övmesinden dolayı Mourinho onu hiç affetmedi.

Giraldez geçen seneki açıklamasında; 'Guardiola, futbolu seven herkes için gerçek bir nimet.' demişti.

Bu nasıl bir hareket eğer neden buysa.

Sanane... Sizin başkan ilk onbirimizdeki herkes ronaldodan iyi derken düzgün hareket ediyor bizim jose rakip takım personelini öven adamı kovarken yanlış hareket ediyor... Lan messiyi xaviyi iniestayı hadi senin kazma olarak tabir ettiğin pedroyu anladık da kaleye gelen topların yüzde 99 unu yiyen kaleci diye kaleye koyduğunuz valdesde mi ronaldodan iyi... Ronaldonun bu sene size attığı gol sayısı valdesin bu sezon kurtardığı şut sayısından fazla. Sizin başkanı ronaldo parmaklamış ki ronaldoya saldırıyor futbol yoksunu herif.... Bu real madridin iç yapısında olan bi sorunsa sana ne

Bosver o elemani hic cevap verme, ben de vermedim.

• Yazmayı unuttuk saat 12'yi geçmiş.
    Dün (23 Haziran) Zinedine Zidane'ın doğum günüydü, 40 yaşına girdi.
    Doğum günün kutlu olsun dünya tarihinin gördüğü en büyük futbolcu.
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.