Şimdi Ara

Real'de 330ml teneke kutu Nestea ve Cappy 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real'de 330 ml'lik teneke kutu Nestea soğuk çay ve Cappy meyve suyu çeşitleri 1 TL.

Kampanya 3 Temmuz'a kadar geçerli.

• Nestea
  • nestea nin lisans anlaşması bitmisti uzun sùre önce. Stoklarda kalanları veriyor olmalılar. Skt ye dikkat edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski tadı bir nebze olsun alabilecez yani ,keşke hep nestea olarak kalsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Nestea

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

nestea nin lisans anlaşması bitmisti uzun sùre önce. Stoklarda kalanları veriyor olmalılar. Skt ye dikkat edilmeli.
    Yoo, Nestea yeniden üretilmeye başlandı. Stokta kalanlar ya da eski ürünler değil.

https://www.facebook.com/nesteaturkiye

• Real 1 tl ye nestea satıyormuş vaay yıkarlar şimdi orayı
  • Nestea yi bilmem ancak dün akşam migrostan 90 kruşa cappy 330 ml kutu aldım ilgilenenlere...(devam ediyormu bilmiorum ama diğer kutu ürünlerde aynı fiyat olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer61 -- 1 Temmuz 2013; 17:01:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 lt Coca Cola 3 TL Oldu...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafeneri

quote:

Nestea

quote:

nestea nin lisans anlaşması bitmisti uzun sùre önce. Stoklarda kalanları veriyor olmalılar. Skt ye dikkat edilmeli.
    Yoo, Nestea yeniden üretilmeye başlandı. Stokta kalanlar ya da eski ürünler değil.

Süper haber içtiğim tek içecek buydu, 1-2 yıldır hiçbir yerde bulamıyordum. Niye satıştan kaldırılmıştı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

quote:

quote:

Nestea

quote:

Süper haber içtiğim tek içecek buydu, 1-2 yıldır hiçbir yerde bulamıyordum. Niye satıştan kaldırılmıştı?

coca cola anlaşmasını bitirip fuse tea yi getirmişti. Belki farklı bir firma getirmistir tekrar.

• ankara konya yolu astiden sonraki ilk opet kutu
    lipton ice tea 1tl skt 04/2014

• quote:

coca cola anlaşmasını bitirip fuse tea yi getirmişti. Belki farklı bir firma getirmistir tekrar.

Coca cola'nın aklına...
  • kus kadar seylere 1 tl verecenize didi alin kanakana icin didi yi afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

kus kadar seylere 1 tl verecenize didi alin kanakana icin didi yi afiyet olsun

+1907

Gittiğim her cafede didi soruyorum, yoksa içecek almıyorum diyorum, akıllı olsunlar ondan getirtsinler müşteri onu istiyor ;)
    Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

+1907

Gittiğim her cafede didi soruyorum, yoksa içecek almıyorum diyorum, akıllı olsunlar ondan getirtsinler müşteri onu istiyor ;)

Çaykur Didi'nin içinde glikoz şurubu var. O yüzden içmiyorum.

Ayrıca Didi 500ml'lik kutuda satılıyor ve fiyatı 1,5 TL. Yani litresi aynı hesaba (3 TL) geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

+1907

Ayrıca Didi 500ml'lik kutuda satılıyor ve fiyatı 1,5 TL. Yani litresi aynı hesaba (3 TL) geliyor.

şekeri bol bulup dayamışlar , içtikten sonra deterjan gibi tat bırakıyor. Ayrıca kristal kola gibi bir facianın çıktığı fabrikadan çıkanı içerken 10 defa düşünmek gerek. İlla yurt malı içeceksek soğuk su mis gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

quote:

quote:

+1907

şekeri bol bulup dayamışlar , içtikten sonra deterjan gibi tat bırakıyor. Ayrıca kristal kola gibi bir facianın çıktığı fabrikadan çıkanı içerken 10 defa düşünmek gerek. İlla yurt malı içeceksek soğuk su mis gibi

Arkadaşlar dikkat edin. Bir şey olmaz yaa yerli malı derken hasta olunca ithal ilaçlara mahkumsunuz =)) Firmaya baskı maili atalım doğru düzgün içecek yapsınlar hepimiz içelim.

Gidin evinizde annenize yaptırın. Demlenmiş soğumuş çay biraz limon buz şeker alın buzlu çay =))

• 2 kere didi içtim glikoz şurubu olduğunu bilseydim ağazımı bile sürmezdim bimin ice tea sin den ne farkı kaldı.
  • migros'da dün 90 kuruş du cappy çeşitleri
    devam ediyor mu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiko53 -- 2 Temmuz 2013; 9:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

2 kere didi içtim glikoz şurubu olduğunu bilseydim ağazımı bile sürmezdim bimin ice tea sin den ne farkı kaldı.

glikoz şurubu olmayan asitli içecek yokki..

şurup istemiyorsan diet ürünlerine yönel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

2 kere didi içtim glikoz şurubu olduğunu bilseydim ağazımı bile sürmezdim bimin ice tea sin den ne farkı kaldı.

glikoz şurubu olmayan asitli içecek yokki..

şurup istemiyorsan diet ürünlerine yönel..

Hocam diet kullanıyorum genelde zaten didi denen içeçeği sevmiştim de neyse sağalık olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.