Şimdi Ara

Reaksiyon (2014) | Star Tv - (Bitti) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
20
Favori
30.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irerten

İbrahim çelikkolun vücudu ne biçim öyle. Çok geniş ama biçimsiz yani. Fotoda bir tuhaflık herhalde.

Uzun boylu ama omuzlari dusuk, vucut yapip gogus kaslarini genisletince omuzlari siritiyor. Kafada ince uzun olunca kafadan omuza dogru degisik bir goruntu olusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: omeremin

quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

quote:

yarın 21.00 de taşlar yerinden oynayacak diye star tv sitesinde bir tanıtım var helikopter görüntüsü olduğuna göre reaksiyon ile ilgili olsa gerek

2.5 dklik tanitimmiş.Malatyada dusen askeri helikopterden bazi goruntuler olabilir.34 sehit verdigimiz.

Sina Koloğlu yazısında bu konunun işleneceğini yazmıştı. Eğer o olursa yine iyi tık alır fragman. Startv.com.tr'de ilk fragman 2 milyonu, ikinci fragman 1 milyonu çoktan geçti. Demek ki hala yeterli görmüyorlar bu rakamları :) İşi sağlama alıyorlar ve bu fragman daha iyi olacak gibi geliyor.

kurt seyit de böyle tanıttılar yine de Türkiyede ilgi görmedi

Kurt Seyit ve Şura ile bu dizinin karşılaştırılacak bir şeyi yok bence. Sadece Kıvanç Tatlıtuğ üzerine fragman yaparsan, savaş sahneleri gösterip dizide adamakıllı aksiyon sahnesi koymayıp sadece aşka yönelirsen, iki saat dans sahnesi koyarsan sonuç böyle olur. Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah dışında en azından adı olan oyuncular yoktu. Burada birincisi dizinin konusu istihbarat. Ikincisi Erdal Besikcioglu, Yurdaer Okur, Ibrahim Celikkol (Merhamet dizisi öyle veya böyle izlendi), Nehir Erdoğan, Selen Soyder (ben oyunculuğunu sevmiyorum; ama fanı çok) gibi oyuncular bir arada. Bahadır Özdener faktörü de önemli, ayni zamanda danışmanmış diziye. (Kurtlar Vadisinin ilk 2 sezonunun senaryosunun iyi olmasının sebeplerinden birisi de Soner Yalçın gibi birisinin konsept danışmanı olmasıydı) Bunlar temel farklar; ama çok önemli farklar diye düşünüyorum.

• Bu sene diğer senelere göre daha da basit diziler tercih edilecek.Rating sisteminde tam anlamını bilmediğim bir şey, %68'lere çıkartıldı.Bunun da anlamı şu; daha basit, daha sıradan, daha halktan işler...Karagül, Karadayı, Küçük Ağa iyice uçacak yani.Kara Para Aşk da durumu farkettiğinden, eski heyecanı kalmayacaktır.

Reaksiyon'un tek kötü yanı şimdilik şu olabilir: gün.Ama düşününce de en iyi gün Çarşamba dizi için.İddialı bir dizi olduğunu gösterip, rakiplerini pasifize etmesi gerek.Dizi baya bekleniyor bakalım, bugün 5-6 kanalda eş zamanlı tanıtım yayınlanacak.Ayrıca Bahadır Bey'in diğer dizisi Beyaz Karanfil'in tanıtımı da akşamki maçın devresinde dönecekmiş Atv'de.
  • omeremin kullanıcısına yanıt
    dizinin konusu vs faktörler var tabi benim dediğim tanıtımların çok işe yaramadığı

• quote:

Bu sene diğer senelere göre daha da basit diziler tercih edilecek.Rating sisteminde tam anlamını bilmediğim bir şey, %68'lere çıkartıldı.Bunun da anlamı şu; daha basit, daha sıradan, daha halktan işler...Karagül, Karadayı, Küçük Ağa iyice uçacak yani.Kara Para Aşk da durumu farkettiğinden, eski heyecanı kalmayacaktır.

Reaksiyon'un tek kötü yanı şimdilik şu olabilir: gün.Ama düşününce de en iyi gün Çarşamba dizi için.İddialı bir dizi olduğunu gösterip, rakiplerini pasifize etmesi gerek.Dizi baya bekleniyor bakalım, bugün 5-6 kanalda eş zamanlı tanıtım yayınlanacak.Ayrıca Bahadır Bey'in diğer dizisi Beyaz Karanfil'in tanıtımı da akşamki maçın devresinde dönecekmiş Atv'de.

Aslında Küçük Ağa kötü bir dizi değil; ama bunun gibi diziler karşısında deli gibi emek olan-para harcanan-muhtesem dekorlar kurulan diziler (Karayılan, Kayıp, Pars: Narkoterör gibi dizileri kastediyorum.) çöpe gidiyor ona üzülüyorum.

• L@STREVENGE L kullanıcısına yanıt
    maç saatinde tanıtımı nasıl izleyeceğiz o da ayrı bi konu

• quote:

Saat 21 diye bağırıyorlar valla. Ya 2-3 dk geçiceksin, ya da zaten tv'den sonra en geç 15 dk ya nete düşmüş olur, maç bitimi bakarsın.

@omeremin

Pars narko terörü ben de çok severdim.23-24 bölüm oynamıştı galiba.Güzeldi valla.İbrahim'i de orda tanımıştım.Gerçi sonra fetih dışında da bir işini seyretmişliğim yok.Ha bir de son filmi, Sadece Sen.O da hoştu.

Kayıp, çok yanlış bir hikayeydi.Senaryo açısından büyük eksiklikleri vardı.Nasıl karıştırırız, olanları saklarız diye baya bir düşünmüşler belli.Hikaye teknikleri olarak incelediğimde, ortada sanatsal bir şey göremiyorum.İlker Kaleli ve Mete Horozoğlu'nu severim ama, iyi oyunculardır.Poyraz karayel dizisi başlığına da bakmanızı öneririm.Kadro orda da hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L@STREVENGE -- 25 Ağustos 2014; 14:09:09 >

• quote:

quote:

Saat 21 diye bağırıyorlar valla. Ya 2-3 dk geçiceksin, ya da zaten tv'den sonra en geç 15 dk ya nete düşmüş olur, maç bitimi bakarsın.

@omeremin

Pars narko terörü ben de çok severdim.23-24 bölüm oynamıştı galiba.Güzeldi valla.İbrahim'i de orda tanımıştım.Gerçi sonra fetih dışında da bir işini seyretmişliğim yok.Ha bir de son filmi, Sadece Sen.O da hoştu.

Kayıp, çok yanlış bir hikayeydi.Senaryo açısından büyük eksiklikleri vardı.Nasıl karıştırırız, olanları saklarız diye baya bir düşünmüşler belli.Hikaye teknikleri olarak incelediğimde, ortada sanatsal bir şey göremiyorum.İlker Kaleli ve Mete Horozoğlu'nu severim ama, iyi oyunculardır.Poyraz karayel dizisi başlığına da bakmanızı öneririm.Kadro orda da hoş.

Senaryo açısından dediğiniz doğru Kayıp için. Ama onun da oyuncu kadrosu sağlamdı. Pars Narkoterör ise cesur bir diziydi bence, Çelikkol'un ilk dizisidir. Orada acemi buluyordum; ama Fetih'ten sonraki işleri iyiydi.

narkoterör mükemmel bir diziydi ben de izlemiştim göndermeli dizileri beğenirim vadideki aron feller vardı orada adam karizma resmen

• quote:

narkoterör mükemmel bir diziydi ben de izlemiştim göndermeli dizileri beğenirim vadideki aron feller vardı orada adam karizma resmen

Oyuncu kadrosu fena değildi dizinin. Başında reytingleri de iyiydi. Oradaki Seda Bakan da şu an iyi bir oyuncu olarak anılıyor. Osman Sınav yeni oyuncular çıkarma gibi bir misyon edinmiştir her zaman. (Kenan Imirzalıoğlu, Necati Şaşmaz, Haluk Piyes, Ibrahim Çelikkol vb.) Dizinin de çok iyi bir misyonu vardı ve oldukça kaliteliydi o zamanki dizilerle karşılaştırıldığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeremin -- 25 Ağustos 2014; 14:43:23 >
  • Yarin reaksiyonla ilgili daha detaylı şeyler öğrenebilirim, bisey ogrenirsem yazarim ekstradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L@STREVENGE -- 25 Ağustos 2014; 22:14:12 >
  • eyvallah hocam, bekliyoruz bilgilerini.
  • Reaksşyon kadrosu iyiye benziyor. İnşallah içerik de öyle olur.
    Çok yanlı ya da aşırı muhalif mi olacak bunu öğrenebilirsen makbule geçer.
  • quote:

http://www.startv.com.tr/dizi/reaksiyon/fragmanlar/sayfa/1/reaksiyon-3-fragman

Yeni fragman daha güzel.

Şu Fragmanla Person of Interest'le olan benzerliği daha da pekişti. Gerçi benim için sıkıntı yok, yeter ki kaliteli olsun, cıvıtmasın.
  • bu dizi patlar bence
  • Dizi için baya para dökülmüş sanki. Fragmandan bunu görebiliyoruz aç çok. Mekanlar ve kullanılan araçlar falan çok iyi.
  • tutmaz.yine saçma sapan aşk sokuşturcaklar içine.o yüzden izlenmez.
  • çarşambayı sürklase eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 26 Ağustos 2014; 12:36:18 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.