Merhaba; Forumdaki tecrubeli arkadaslardan bir istegim var. Esimin hosuna gidecegini dusundugum icin dogum gununde ona bir elektrikli rc araba hediye almak istiyorum. Ancak gercekten hoslanir mi bilmedigim icin risk aliyorum bu yuzden de cok pahali olmamali. Fakat cok kotu bisey de olmasin, hosuna giderse atmak yerine bi sure en azindan kullanabilsin. Hangi modeli tavsiye edersiniz? Istanbulda veya net uzerinden nereden temin edebilirim? Ayrica fiyatlari hangi aralikta olursa kaziklanmamis olurum? Bu konularda yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkurler.
www.modelizmo.com sitesi istanbulda olanlar için uygun bir yer istediğiniz elektrikli araçlar orada var çukkanıza göre alabileceğiniz bir çok model araç var.
Migrosta olması lazım bi bak bence..
rcpano var oradaki araçlar dah uygun ve profesyonel oradan bakabilirsiniz ortalama aracın iki cinsi var elektrikli ve benzinli(nitrolu) ilk başlangıç aşamasında elektrikliyle başlayıp ileride nitroluya geçebilir ortalam fiyat rtr olanlara bakın sonra kumanda masrafı çıkmasın 250-350 arası değişmekte dah ucuzu derseniz onlar biraz oyuncak sınıfına girer onlarda nikkonun 1/12 modelleri var 120 -200 arası değişir hoşuna giderse atmak istemiyorsanız dediğim gibi yurtdışından getirip rc panoda satan arkadaşlar var onlar biraz dah uygun ama rtr yani kullanıma tamamen hazır olmasına bakın bazıları demonte olup kendiniz monte etmeniz gerekiyor. öyle olasın rcpano şasisi tamiya tt01 olursa uzun süre kulanabilir iyi günler