Şimdi Ara

Razr XT910 mu LG Optimus 4XHD mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok kararsız kaldım razr epeydir takip ettiğim cihaz tasarımı cezbediyor insanı fakat lg ninde performansına diyecek yok siz olsanız hangisini seçerdiniz

Razr Artıları

Ekranı lgden iyi

lg den daha ince

Tasarım Harikası ve malzeme kalitesi

Optimus 4x Hd Artıları

4 Çekirdek 1500 mhz işlemci hızı

720 x 1280 çözünürlük 4.7 inç daha yüksek ppi

• Ben 4x hdnin artisini goremiyorum kesinlikle xt910.. Bende iki telefon arasinda kaldim ve donanimina aldanip 4x hd aldim ve cok buyuk bir hata yapmisim uzun sure xt910 lara baktim durdum mazlum mazlum keske bunu alsaydm diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

Ben 4x hdnin artisini goremiyorum kesinlikle xt910.. Bende iki telefon arasinda kaldim ve donanimina aldanip 4x hd aldim ve cok buyuk bir hata yapmisim uzun sure xt910 lara baktim durdum mazlum mazlum keske bunu alsaydm diye

ama donanımda önemli şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischevious60

quote:

Ben 4x hdnin artisini goremiyorum kesinlikle xt910.. Bende iki telefon arasinda kaldim ve donanimina aldanip 4x hd aldim ve cok buyuk bir hata yapmisim uzun sure xt910 lara baktim durdum mazlum mazlum keske bunu alsaydm diye

haklisiniz donanim onemli.. temple run yada subway surferda bile takilmalar yapan bi 4 cekirdek sorunsuz iki cekirdekten iyi dersen alabilirsin tabi ben 4x hd maduruyum ve biliyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

haklisiniz donanim onemli.. temple run yada subway surferda bile takilmalar yapan bi 4 cekirdek sorunsuz iki cekirdekten iyi dersen alabilirsin tabi ben 4x hd maduruyum ve biliyorum :)

takılma yapmasının başka sebebi olamaz mı başka bi sorunu dahamı var telefonun

• quote:

quote:

quote:

quote:

takılma yapmasının başka sebebi olamaz mı başka bi sorunu dahamı var telefonun

http://forum.donanimhaber.com/m_74848858/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_66724328/tm.htm

• bende sorayım razr mı L9 mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: terranova911

bende sorayım razr mı L9 mu

bence razr lg alacaksan biraz daha koyup optimus 4xhd almak mantıklı
  • teşekkür ederim en fazla koyabildiğim okadar valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: terranova911

teşekkür ederim en fazla koyabildiğim okadar valla

o zaman razr bende razr karar verdim
  • alıyorum ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.