Şimdi Ara

Razer Synapse program acilmiyor bilgileri olanlar yardim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar synapse programini kurmama ragmen ve sitede belirtilen bolge ve dil ayarlarini yapmama ragmen gene de programi calistiramadim konuda bilgisi olanlar lutfen yardim etsin

• Bölge ayarlarına gerek kalmadı artık razer in desteği var. Program hiç mi açılmadı ne hata alıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Bölge ayarlarına gerek kalmadı artık razer in desteği var. Program hiç mi açılmadı ne hata alıyorsun?

Hocam su sekilde o ayarlari yapmama ragmen ve restart atip kurduktan sonra bile login olduktan sonra saatin ordaki simgesine tikladigimda program acilmiyor hicbir ekran gelmedigi icinde bir hata kodu yok
  • Eski sürümümünü araştırıp indir internetten synapse 2.0 ın, bir de böyle dene. Razer in hangi ürününü kullanıyorsun?

• ynal kullanıcısına yanıt
    chroma setini aldim hocam mouse ve kulaklik sorunsuzca kuruldu da klavyede nedense bi turlu halledemedim deniyorum simdi eski surumu
  • Son synapse güncellemesinden sonra Blackwidow un ışık kontolünde sorunlar oluşabiliyor, ancak sen yazılım hiç açılmıyor dedin sanırım. Akabinde kulaklık ve fare kuruldu dedin bu sebepten sorununun tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Ancak eski sürümlerden birini yinede bir dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Son synapse güncellemesinden sonra Blackwidow un ışık kontolünde sorunlar oluşabiliyor, ancak sen yazılım hiç açılmıyor dedin sanırım. Akabinde kulaklık ve fare kuruldu dedin bu sebepten sorununun tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Ancak eski sürümlerden birini yinede bir dene.

yok hocam eski bir surum denedim gene olmadi sonrasinda gene yeni surumu otomatik guncelledi zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu gunceldir yok mu yardimci olabilecek biri
  • 2017 - halen çalışmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.