Şimdi Ara

Razer Seiren V3 - Klavye Sesi Sorunu ve Mikrofondan Temiz Ses Alamama (OBS / Discord)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OBS üzerinden YouTube'da yayın yapıyorum. Mikrofon olarak Razer Seiren V3 kullanıyorum. Ancak birkaç problem yaşıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim:

1. Mekanik klavye sesim çok net bir şekilde yayına gidiyor. Yayın sırasında tuş sesleri izleyiciler için rahatsız edici oluyor. OBS içinde filtre ayarı mı yapmam gerekiyor, yoksa bunun için ayrı bir yazılım mı kullanmalıyım?
    2. Discord üzerinden ekip arkadaşlarımla konuşurken onların sesi çok temiz giderken benim sesim boğuk ve arka planda kalıyor gibi. Mikrofon kötü değil aslında ama sanki tam verim alamıyorum. Belki ayarlarda bir sıkıntı vardır. Stream Mix bile açık olsa bir şekilde mekanık klavye sesi geliyor örnek olarak yayınımdan bir link paylaşıcam.

Bu konuda tecrübeli olanlar varsa, OBS filtre ayarları, Discord için ses iyileştirme önerileri veya farklı yazılımlar hakkında yardım edebilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim 🙏

Örnek Yayın:

Razer Seiren V3 - Klavye Sesi Sorunu ve Mikrofondan Temiz Ses Alamama (OBS / Discord)WoLFLycrisyoutube
    "Merhaba oyunseverler! 🎮 Aksiyon dolu bir maceraya hazır mısınız? Bugün Battlefield’ın büyük savaş alanlarında stratejimizi konuşturacak, ardından Half-Life evreninde bilim ve aksiyonun sınırlarını zorlayacağız. Siz de bu heyecanı kaçırmayın, sohbetimize katılın ve birlikte eğlenelim! 🔥 Beğenmeyi, abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın. 🛎️ Destekleriniz benim için çok önemli! İyi seyirler!"
    https://www.youtube.com/watch?v=c2WY_ppTEEE&t=4503s

Ayarlar:

Razer Seiren V3 - Klavye Sesi Sorunu ve Mikrofondan Temiz Ses Alamama (OBS / Discord)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.