Şimdi Ara

Razer Raiju incelemesi 'En hızlısı, en pahalısı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu tip kontrolcüler FPS oyunlarında daha hassas oynayabilecek, el hakimiyeti yüksek oyuncular için üretilir. Aletin kilit özellikleri sağ analoğun sunduğu açı, ölü nokta, ayarlanabilir hassasiyetinin olup olmamasıdır. Online multiplayer FPS lerde ciddi rekabetiçi oyun oynayan bir oyuncu olarak Nacon revolution pro cihazını deneme fırsatım oldu. Aletin gerek ps4 modunda gerek özel ayarlarda tutarsız çalıştığını gördüm. Sağ analog resmen ürünün ayıplı mal sayılmasını gerektirecek kadar hatalı değerler üretiyor. Ele oturması çok rahatsız ve belkide bir kontrolcüde olabilecek en kötü omuz ve tetik tuşlarına sahip. Cihazın altındaki ilave tuşlar ise sertliklerinden dolayı tamamen işlevsiz kalmış. Cihaz eli büyük kişilere göre tasarlanmış, omuz tuşlarına erişim zor. Kısaca nacon oyun deneyimimi geliştirmek şöyle dursun resmen olumsuz etkiledi. DS4 ü tekrar elinize alınca bir ohh çekiyorsunuz. DS4 gerek ortopedisi gerek işlevselliği bakımdan çok başarılı bir kontrolcü. Özellikle uzun yıllar DS kullandı iseniz xbox tarzı tetik ve omuzlar sizi aşırı zorlayacaktır benden söylemesi. Fiyatları göz önüne alındığında bu cihazlar para tuzağı olmaktan öte şeyler değil.





  • Razer batarsa şaşırmamak gerek.
  • Celeste kullanıcısına yanıt
    Aynen

  • O paraya bir konsol daha alir multiplayer kapisirsin.alt tarafi kontrolcu bu neyin kafasi be hahahaha...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar raiju gerçekten çok kaliteli ve profesyonel bir ürün, ama kocaman bir AMA var ki o da Ds4 e alıştıktan sonra bu kola alışmak gerçekten zor. Ds4 büyüklük olarak raijunun yanında çok küçük kalıyor. Eğer fps oyunlarında yüksek performans istiyorsanız en az 2-3 ay aralıksız bu kola şans vermeniz gerek ben şahsen 3 hafta dayanabildim satıp Ds4 v2 aldım. Gerçekten oh dedim boş yere yüksek paralar verip fantezi aramaya gerek yok.

    Eğer illa Fps oyunlarından keyif almanın yolunu arıyorsanız ya ds4 v2 de ustalaşmaya çalışın yada xim4 alıp klavyeye geçin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.