Şimdi Ara

RAZER Orochi kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu mouse'u kullanan var mı almayı düşünüyorum iyi ve kötü yorum yaparlarsa sevinirim..

• Ben bir ara macbook'umda kullandım normal masaüstünde deathadder kullanıyorum. Ben kullandığım süre içinde çok memnun kalmıştım sonrada arkadaşıma sattım mac mouse'u gelince. Artısı şu bluetooth ile daha önce kullandığım tüm ouselardan kat kat üstündü mouse. Pili iyi dayanıyordu oyuncu mouse'u olmasına rağmen. Kabloluda kullanabilmek avantaj oluyor çoğu zaman pil bittimi mesela. Bunun dışında mosue ayarlarını kablosuz yapamıyorsun mutlaka kablosunu takıp yapman gerekiyor sonra hafızasında tutyor bu mac için böyleydi ama pc'de denemedim açıkcası. Mac içinde bir program kullanıyodum onunla kablosuzkende ayar yapıyordum.Güzel bir taşıma kılıfı var yanında başkada aklıma gelmiyor. Soracağın bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

Ben bir ara macbook'umda kullandım normal masaüstünde deathadder kullanıyorum. Ben kullandığım süre içinde çok memnun kalmıştım sonrada arkadaşıma sattım mac mouse'u gelince. Artısı şu bluetooth ile daha önce kullandığım tüm ouselardan kat kat üstündü mouse. Pili iyi dayanıyordu oyuncu mouse'u olmasına rağmen. Kabloluda kullanabilmek avantaj oluyor çoğu zaman pil bittimi mesela. Bunun dışında mosue ayarlarını kablosuz yapamıyorsun mutlaka kablosunu takıp yapman gerekiyor sonra hafızasında tutyor bu mac için böyleydi ama pc'de denemedim açıkcası. Mac içinde bir program kullanıyodum onunla kablosuzkende ayar yapıyordum.Güzel bir taşıma kılıfı var yanında başkada aklıma gelmiyor. Soracağın bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

bluetothla bağlanıyormuş hocam benim notebook'da bluetoth yok, nasıl yapabilirim? ben günlük kullanım için düşünüyorum bir arkadaşım amerikadan getirecek 140 liraya felan mal olmuş olucak garantiside olmuyacak doğal olarak ileride sorun çıkarır mı bilemiyorum. 2.bir seçenek olarakda aklımda g700 var oyun için almıyorum özelliklerinden çok rahatlığı ve kaliteli olması önemli, kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 21 Kasım 2011; 12:49:17 >

• Valla hocam kalite konusunda üstünlüğü tartışılmaz 10 TL ye bluetooth dongle alarak yada kablolu şekilde kullanabilirsin ama yurtdışı ürün olduğundan bişey diyemem canım çok yandı artık ben almıyorum yurtdışından bozulunca elimde kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

Valla hocam kalite konusunda üstünlüğü tartışılmaz 10 TL ye bluetooth dongle alarak yada kablolu şekilde kullanabilirsin ama yurtdışı ürün olduğundan bişey diyemem canım çok yandı artık ben almıyorum yurtdışından bozulunca elimde kalıyor.

bozulmayacağını bilsem alıcam orochiyi fakat, garantili olanların arasındada 70 tl kadar fark var karasızım

birde wireless mouselar mı bluetooth mouselar mı daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 21 Kasım 2011; 14:53:33 >
  • Ne ile uğraşacağınızada bağlı wireless'dan daha iyi bir mouse bu ama mesela logitech'in bir tane vardı beyaz mac ve pc içindi o beni deli ediyordu gecikmeli çalışıyodu. Bir ara %25 indirim vardı firebal'da onlara bir sorun isterseniz distribitörü onlar zaten yardımcı olurlar belki fiyatta.
  • Arkadaşlar ben de bu fareden aldım ama benim notebook fareyi görmüyor ne yapabilirim. Acer aspire 6935g blutoothu açıyorum ama fareyi algılamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orochi mouse'larda (sadece kablosuzdayken sanırım) biraz boşta bekleyince enerji tasarrufu için hemen sleep mode'a giriyor. Sonra uyanması gecikmeli oluyor. Ben öylesine araştırıyordum, onu youtube'da açıklayarak gösteren bi adamı gördükten sonra kesinlikle almayacağım bir üründür diyorum. Zaten kablosuz teknolojinin sağlığa etkileri henüz bilinmiyor bari mouse kablolu olsun. Diamondback 3G kullanıyorum memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Distortion -- 9 Nisan 2012; 18:37:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distortion

Orochi mouse'larda (sadece kablosuzdayken sanırım) biraz boşta bekleyince enerji tasarrufu için hemen sleep mode'a giriyor. Sonra uyanması gecikmeli oluyor. Ben öylesine araştırıyordum, onu youtube'da açıklayarak gösteren bi adamı gördükten sonra kesinlikle almayacağım bir üründür diyorum. Zaten kablosuz teknolojinin sağlığa etkileri henüz bilinmiyor bari mouse kablolu olsun. Diamondback 3G kullanıyorum memnunum.

Uyku modu kapanır belki?
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    O dönem çok incelemiştim kapanmıyordu. Yeni kasası çıktıysa beki kapanma özelliği eklenmiş olabilir. O dönem Orochi'yi de inceleyip inceleyip Razer Taipan aldım. Diamondback kadar beğenmedim fakat.
  • Razer Orochi aşırı derece küçük bir mouse olduğu için tavsiye etmiyorum..Wireless olarak sorunsuz çalışan tek mouse logitech g602
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.