Şimdi Ara

Razer Naga Molten + Lycosa 250TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 ay evvel aldığım 'Razer Naga Molten' mouse + 'Razer Lycosa Türkçe' klavye'mi satıyorum, son 2 ay boyunca nerdeyse hiç kullanılmadı 2 ürün çok az kullanılmış ve son derece temiz ürünlerdir, eskisi kadar pc başında zaman geçiremediğim ve oyun oynayamadığım için satmaktayım.
    Sanalmarketim'in kampanyasıyla 2 ürünü paket halinde 305tl'ye satın almıştım, garantilerinin bitmesine 21 ay vardır, 2 ürününde kutuları ve kutu içerikleri + faturası eksiksiz olarak teslim edilecektir.
    Takas ve pazarlık düşünmüyorum, Ankara içinde alışverişi yüzyüze yapabilirim, farklı bir şehirdeyseniz ilk önce ücret sonra kargo şeklinde alışveriş yapabilirim, sahibinden veya sanalpazar ile uğraşmak istemiyorum.
    klavye artık üretilmiyor ve türkçesini bulmak bir hayli zor, sadece mouse için benim bulabildiğim en uygun fiyat 225tl, ben mouse+klavye için 250tl istiyorum ve ürünlerin tek olarak satışı yoktur.
    FİYAT : 250TL
    iletişim için : 0530 252 78 11

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisMortis -- 19 Kasım 2013; 15:59:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güvenilir bir arkadaştır kendisine kefilim.
  • Klavyenin aynısını kullanıyorum çok iyi klavyedir
  • hocam bu fare herkese hitap eden bir ürün değil ki ikisini beraber satmaya zorluyorsun. sadece klavyeyi satmak istersen mesaj bekliyorum senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

hocam bu fare herkese hitap eden bir ürün değil ki ikisini beraber satmaya zorluyorsun. sadece klavyeyi satmak istersen mesaj bekliyorum senden.

İkisini beraber paket olduğu için öyle satıyorum ve tektek uğraşıcak vaktim yok ne yazıkki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam PM attım size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.