Şimdi Ara

RAZER Lycosa kullanıcıları tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba...

    Lycosa almayı düşünüyorum fakat internette birkaç olumsuz tepki ile karşılaştım.

    Mevcut olan klavyemi(TT esports challenger pro)sattım ve ciddi ciddi lycosa düşünüyorum.fakat bütçemi biraz daha zorlarsam blackwidow bile alabilirim , 2sini de veya 1ini kullanan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirse çok işime yarar.

    şimdiden teşekkürler



  • aynen g105 ve lycosa arasındayım, lycosa ile ilgili yorumlara ihtiyaç var :D
  • Ben ilk çıktığında almıştım türkçesi gayet memnunum tuşlar ne alçak nede çok yüksek G15'den sonra epeyi rahat etmiştim. Işıklandırması güzel ama ışıklandırmayı çalıştırmadan harfleri okuyamazsın yada çok zorlanırsın onu söyliyim ama zaten ışıksızda kullanmak gerekmiyor pek. Onun dışında oyunlarda genelde problemsiz kullanıyorum driver olarak ilk çıktığında türkçesi çıkmıştı o var hala ama ben ingilizce olanın sürücüsü ile güncel sürümde kullanıyorum şu anda. Bir problem yaşamadım ben arkadaşa almıştık onun dokunmatiği sorun çıkarmıştı ama sıfırıyla değiştirdiler klavyeyi firebal'dan onun dışında soracağın bişey varsa yardımcı olurum.
  • Mechanic klavye daha iyidir tabiki eğer alabiliyorsanız. Mechanic olmayacaksa lyocsa dışında türkçe klavye yok. Türkçe olmaması problem değil ise Sidewinder X4 tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hemde güzel.

    Duzeltiyorum G105 turkceymis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 29 Kasım 2011; 22:20:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.