Şimdi Ara

Razer Deathaddler v2 çift tık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu mouseda 2. senedeyim ancak sol tuşta çift tıklama sorunu başladı kendiliğiden çift tıklama yapıyor.
    Bu sorun bazı oyunlarda zor anlar yaşatmakta.Bu ürünü kullanıp bu sorunu yaşayanlar oldu mu ?

http://forums.hardwarezone.com.sg/hardware-clinic-knowledge-base-33/guide-clean-your-razer-mouse-solve-double-click-issue-1793115.html

Birde yukardaki yabancı sitede bu sorunla ilgili bi sey buldum.Ancak içini açmaya çekiniyorum.O kadar para verdik sonuçta.
    Acaba Türkiye'de razer yetkili servisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 16 Nisan 2012; 13:36:05 >

• garantisi bittiyse aç yap bu işlemi, toplarsın geri sorun olmaz büyük ihtimal.
  • garantisi yoktu zaten Ebay de çinli birinden almıştım.Ama istanbulda yetkili servisi varsa razerin oraya götürmek istiyorum.
  • açmasına açarsında bidaha toplayabilirsin orası meçhul :)
  • biraz becerisi varsa toplanır. öyle çok zor şeyler değil ha deli eder kablo sıkışır el girmez falan hakkaten deli edebilr ama yinede toplanır. ama dediğim gibi becerisi varsa kendi yapsın servis para alır .

• Bu videoyu buldum youtubeda adam güzelce parçalarına ayırıyor.
    Aslında içi o kadar karışık değilmiş.Haftasonu operasyona başlarım artık.

Ayrıca Türkiye'de adam akıllı razer servisi yok.Olanlarda garantisi bitmiş ürünlere bakmıyor.

• Sorunlu switch i açarken dikkat et çok güç kullanma kırabilirsin. Arkadaşın logitech nano yu yaptık servisin 2 kere yapamadığını 10dk de hallettik yalnız özenli olmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dikkat et bir de yapıcam diye mouse'u parçalara ayırma.
  • Deathadder v2'nin son sürücüsünü kurarsan bu sorunun büyük oranda önüne geçmiş olursun. Mekanik bir hatayı yazılımla düzeltmek garip gelebilir (ki bana garip gelmişti) ancak Razer bu konuda yapılması gerekeni yapmış. Bu çift tıklama sorunu, bir insanın normal çift tıklama ile elde edemeyeceği kadar hızlı gerçekleşiyor. Bu yüzden yazılım belli bir hızın üstündeki çift tıklamaları tek tıklama olarak kabul ediyor ve sorun ortadan kalkıyor.
  • bire bir aynı sorunu yaşıyorum, benimde 2 yılı yeni doldurdu sayılır
  • aynı sorun bendede var
  • 2009 da aldıgım deathadder v2 yi yıllardır kullanırım taş gibi mouse. Ancak bir süredir sol tık arada çalışmıyordu. Çok üstüne düşmedim. Bugün bi açıp bakayım olmadı wd40 kullanırım dedim. İçinde kullanılan swichleri görünce gerek kalmadı. Elimizde bulunan swichlermiş meğer. O kadar süre boşuna arızalı kullanmışım. İşim de bu olunca benim için malzemeyi pcb den söküp yenisini takmak problem olmadı. Hatta elim değmişken sağ swich i de değiştirdim. Kondisyon olarak yeni gibi oldu mouse. Daha bi 8 sene daha kullanılır her türlü : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 6 Aralık 2016; 20:02:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.