Şimdi Ara

Razer deathadder vs mamba te

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar razer deathadder yada mamba almayı düşünüyorum deathadder şuan 265 tl mamba 330 filan fakat bi kampanya var razer mamba ve razerin 80tllik bi mouse padi 329 tl ye düşmüş sizce deathadder ve o mouse pade 345 mi vereyim mamba ve mouse pada 329 mu mouselar arası ne fark var karar veremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpper001 -- 28 Nisan 2016; 10:40:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Mamba daha iyidir Ben deathadderin malzeme kalitesini basarili bulmuyorum

• birisi optik diğeri lazer sensör müş pek anlamıyorum bu işlerden ama aralarında çok fark yok gibi

• Razer Deathadder Chroma fps oyunlarında daha iyi. Çünkü avago s3988 optik sensör kullanıyor. Mamba ise Lazer sensör. Ama malzeme kalitesi ve led kalitesi bakımından ise Razer Mamba T.E daha iyi.
  • Optik sensörler daha iyidir. Bundan dolayı Razer DA
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    deathadder+mouse pad 345 , mamba+pad 329(indirimde) indirime girmese direk deathadder alcaktımda şndirim kafamı karıştırdı kesin deathadder mı diyosun mamba sonradan çıkmış 16.000 dpi filan pek anlamıyorum ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    çok fazla farkeder mi fps oyunlarında ve lazer sensör hangi oyunlarda daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: alpper001

çok fazla farkeder mi fps oyunlarında ve lazer sensör hangi oyunlarda daha iyi

Fps oyunları oynayacaksan fark eder ama fps türü olmayan oyunlarda pek fark etmezsin. Lazer sensör her türlü yüzeyde çalıştığı için avantajlı ama oyun konusuna gelirsek Optik sensör daha avantajlı.
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    çok fazla fps oyun oynamayı düşünmüyorum peki fiyatlarına bakacak olursak sence hangisini almalıyım da+pad=345 mamba+pad=329

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpper001 -- 28 Nisan 2016; 21:59:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpper001

çok fazla fps oyun oynamayı düşünmüyorum peki fiyatlarına bakacak olursak sence hangisini almalıyım da+pad=345 mamba+pad=329

Fps oyunu ile çok zaman harcamayacaksanız Mamba alın derim. Lazer vs optik arasında genel kullanım olarak ciddi bir fark yok. Hatta anlaşılması zor. En azından Mamba'nın malzeme kalitesi - ledleri daha iyi. Haa ama sabah akşam fps oynarım deseydin Deathadder önerirdim.
  • tamamdır hacı valla çok sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.