Şimdi Ara

Razer Deathadder-Logitech G500-Logitech G5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim üçü arasında kaldım şuanki mouseum a4tech AK-47 2000 dpi, Logitech g5 baktığımda onunda aynı dpi sayısı yani almam mantıksız olurmu çünkü a4tech AK-47 fiyatı 30, g5 ise 100 civarı yanılıyormuyum aralarında başka fark var mı, yada g500 mi alayım dpi daha yüksek sonuçta ama baktımda herkes g5 diyor, Razer Deathadder pek yorum yapamıyacağım lütfen yardım. Bir de dayanıklıkları nasıl ve hangi mouse pad kullanmamı önerirsiniz Acil yorumlarınızı bekliyorum 1 haftaya kadar satın alacağım...

Razer Deathadder 3500 DPI Gaming Mouse v2

Logitech G500 Gaming Laser Mouse

Logitech G5 Gaming Mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hsna -- 31 Mayıs 2010; 5:02:43 >

• Yok mu yardım edecek ??? Acil diyoruz yaw
  • G5 ben kullanıyorum ve elim çok terliyor.Anlamış değilim aslında yüzeyi eli terletmesin diye yapılmış ama benim elimi nedense çok terletiyor.G500 dersen ergonomisi zaten G5ile aynı,dpi ayarı farklı eğer bu ikisinden birini alıcaksana G500 derim.Razer DeathAdder dersen şiddetle öneririm arkadaşımda kullandım gerçekten müthiş bi mouse.Bütçem uygun olunca Razer DeathAdder alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

G5 ben kullanıyorum ve elim çok terliyor.Anlamış değilim aslında yüzeyi eli terletmesin diye yapılmış ama benim elimi nedense çok terletiyor.G500 dersen ergonomisi zaten G5ile aynı,dpi ayarı farklı eğer bu ikisinden birini alıcaksana G500 derim.Razer DeathAdder dersen şiddetle öneririm arkadaşımda kullandım gerçekten müthiş bi mouse.Bütçem uygun olunca Razer DeathAdder alacağım.

Fikir için teşekkürler bende Razer Deathadder düşünüyorum peki ele uygunluğu nasıl rahatmı, Eğer alırsam hangi mouse pad önerirsin SteelSeries QcK+ Xlarge nasıl iyimidir. birde Razer da terleme olmuyor dimi ?
  • hocam terleme olaylı sanırım mauseden çok senin elinle ilgili
    deathadder kullanıyorum ve emin ol sağ ele bu kadar mükemmel uyan bir mause daha kullanmadım. gerçekten çok rahat. daha önce hiç mause kullanmamışım diyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy116

quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

G5 ben kullanıyorum ve elim çok terliyor.Anlamış değilim aslında yüzeyi eli terletmesin diye yapılmış ama benim elimi nedense çok terletiyor.G500 dersen ergonomisi zaten G5ile aynı,dpi ayarı farklı eğer bu ikisinden birini alıcaksana G500 derim.Razer DeathAdder dersen şiddetle öneririm arkadaşımda kullandım gerçekten müthiş bi mouse.Bütçem uygun olunca Razer DeathAdder alacağım.

Fikir için teşekkürler bende Razer Deathadder düşünüyorum peki ele uygunluğu nasıl rahatmı, Eğer alırsam hangi mouse pad önerirsin SteelSeries QcK+ Xlarge nasıl iyimidir. birde Razer da terleme olmuyor dimi ?

Razer Goliathus veya SteelSeries QcK+

• Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler kararımı verdim Razer Deathadder-SteelSeries QcK+ hepinizie teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Logitech G400
    13 yıl önce açıldı
    Razer deathadder v3
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy116

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler kararımı verdim Razer Deathadder-SteelSeries QcK+ hepinizie teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz...

http://www.gameekstra.com/BUNDLE-Razer-Goliathus-Fragged-Medium-Mousepad-Razer-Deathadder-3500-DPI-Gamer-Mouse,PR-1087.html

bir taşla iki kuş linki

• Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.