Şimdi Ara

Razer DeathAdder'ı yeniledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer bugün itibariyle 3 yıllık DeathAdder'ı yeni 3500 dpi'lık 3G sensörüyle yeniledi. Sanırsam bir de dpi değiştirme eklenmiş.

http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-deathadder/razer-deathadder

• Gereksiz gibi geldi.
  • Galiba bir de ergonomiyi geliştirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trio

Gereksiz gibi geldi.

Gereksiz değildir, gayet olumlu ve faydalı bir gelişmedir.

Razer Deathadder Dünya' nın en üstün özeliklerine sahip fare olmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trio

Gereksiz gibi geldi.

Aynı fiyata daha kotu bir ürün almayı tercih edersin yani.

Bu ürün TR'de herşey dpi dpi sensordur diye biryerlerini yırtan insanların agzına kapatcak bir ürün şu an gelişmiş sensorü kullanıyor. DPİ fazlasıyla yeterli.

Kumas kaplama kabloda cok iyi düşünülmüş logitech mouselarda tek sevdigim ozelligi kumas kaplama olmasıydı buda plastik kablo kaplamaya gore hareket kabileyitini kolaylasıtıyor.

Sonuc olarak DeathAdder v1 fiyatına v2 alıyorsun hiçbir gereksizlik yok üründe sonucta fazla para ödemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Eylül 2009; 14:35:00 >
  • Mert AYAN, dostum senin bu DPI hakkındaki görüşlerini tam olarak anlayabilmiş değilim, bir konuda yüksek DPI'ı savunup diğerinde aimi kaydırdığını söylüyorsun. Lütfen üslubunu bozmadan tekrardan bir açıklayabilir misin bu konuyu? Ben şahsen fareleri yüksek DPI'da kullanmayı severim, zaten QcK mini kullanıyorum, oradan da anlarsınız. Süper oynadığımı iddia etmiyorum, fakat DPI'ın performanstaki etkisini halen tam olarak anlamış değilim, etrafta dolaşan çeşitli görüşler yüzünden. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Mert AYAN, dostum senin bu DPI hakkındaki görüşlerini tam olarak anlayabilmiş değilim, bir konuda yüksek DPI'ı savunup diğerinde aimi kaydırdığını söylüyorsun. Lütfen üslubunu bozmadan tekrardan bir açıklayabilir misin bu konuyu? Ben şahsen fareleri yüksek DPI'da kullanmayı severim, zaten QcK mini kullanıyorum, oradan da anlarsınız. Süper oynadığımı iddia etmiyorum, fakat DPI'ın performanstaki etkisini halen tam olarak anlamış değilim, etrafta dolaşan çeşitli görüşler yüzünden. Şimdiden teşekkürler.

Yüksek DPİ savundugum yaziyi gosterir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acaba türkiyeye gönderen yer bilen var mı? Yeni DeathAdder'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN
    Bu ürün TR'de herşey dpi dpi sensordur diye biryerlerini yırtan insanların agzına kapatcak bir ürün şu an gelişmiş sensorü kullanıyor. DPİ fazlasıyla yeterli.

Burada ne dediğini tam anlayamadım sanırsam, DPI önemli değil demişsin, sonra da gelişmiş sensör kullanıyor demişsin. Gelişmiş sensörden kastın yüksek DPI değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Burada ne dediğini tam anlayamadım sanırsam, DPI önemli değil demişsin, sonra da gelişmiş sensör kullanıyor demişsin. Gelişmiş sensörden kastın yüksek DPI değil mi?

Evet DPİ'n yüksek olması onemli degil cunku bir profosyel oyuncu hayatı boyunca aynı game sens win sens mousepad mouse dpi hz ve oyunda aynı coznurluklde oynarki iyi bir aim'i olsun. Burayada kadar tamam...

--------------------

''sonra da gelişmiş sensör kullanıyor demişsin''

Yeni cikan DeathAdder'in DPİ seviyesi 1800 den 3500 olmus sensorude 3g den 3.5g olarak gelişmiş ben napabilirim ki bu konuda ben yine bana uygun veya eski deathadder (v1)imde kullandıgım dpi ve hz mi secip oyunuma bakarım adamlar geliştirmişse benle alakası yok yani. Ben kendi işime bakarım. fazla malda göz cıkarmaz sonucta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Ekim 2009; 23:06:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

Acaba türkiyeye gönderen yer bilen var mı? Yeni DeathAdder'i

• @ Mert AYAN

Tamamdır, anladım. Zaten 5000 küsur DPI filan var Mamba'da, kim kullanır ki o kadarını. Ben kendimi yüksek DPI sever olarak bilirim, QcK mini boyutlarında 1600 dpi filan yetiyor da artıyor. Artık megapiksel gibi bir satış politikasına dönüştü malesef.
  • bu yeni versiyonu tr yok sanirim hic bi yerde bulamadim fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sektor06

bu yeni versiyonu tr yok sanirim hic bi yerde bulamadim fikri olan?

Hiçbir yerde satılmıyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sektor06

bu yeni versiyonu tr yok sanirim hic bi yerde bulamadim fikri olan?

Sanalmarketim.com tarafından Deathadder V2 nin TR ye getirilip satışa sunulması yakın zamanda olmayacağı açıklandı.
  • tesekkür ederim cevaplar icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.