Şimdi Ara

Razer Deathadder 2013 İnceleme ~6400 DPI Oyuncu Faresi~ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
12.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Programı kurduktan sonra 2 kere güncelledim ama değişen birşey olmadı, herhalde pc'ye taktığım anda microsoft otomatik olarak driver'i indirdi ve indirdiği driver ya eski yada sıkıntılı bir driver'di anladığım kadarıyla, yeniden indirdim kuracağım şimdi, sağol sanada iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Programı kurduktan sonra 2 kere güncelledim ama değişen birşey olmadı, herhalde pc'ye taktığım anda microsoft otomatik olarak driver'i indirdi ve indirdiği driver ya eski yada sıkıntılı bir driver'di anladığım kadarıyla, yeniden indirdim kuracağım şimdi, sağol sanada iyi geceler

Sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun bende de var.
  • Çürük Kemik kullanıcısına yanıt
    Maalesef, araştırıyorum hala ama birşey yok, programı kaldırın kurun falan demişler ama birçok kişide durum aynı demek fare böyle, chroma'da böyle birşey yok ama, resmen milleti dolandırıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Maalesef, araştırıyorum hala ama birşey yok, programı kaldırın kurun falan demişler ama birçok kişide durum aynı demek fare böyle, chroma'da böyle birşey yok ama, resmen milleti dolandırıyorlar...

https://www.youtube.com/watch?v=Jwkv7jKZKFU

Bu videoda her iki mouseda yanıyor sorunsuz.
    Birde videodan mı bilmiyorum ama ışığı bayağı yüksek geldi bana. Benimki bu kadar yüksek ışık çıkarmıyor.
  • Çürük Kemik kullanıcısına yanıt
    O videoda chroma'nın ayarıyla onun ayarı çakıştığı için öyle olmuş olabilir sonuçta chroma'ya devamlı yanması için o özellik verilmiş synapse 2.0'da, DA 2013'ün parlaklığı gerçekten fazla bendede öyle yani, Chroma'da parlaklığı kaldırıp sadece ışık versin diye ayarlamışlar...
  • arkadaşlar Razer DeathAdder 2013 alma arefesindeyim.Fakat biraz araştırdıktan sonra scroll ve tuşlarda kısmında aşağıdaki gibi bir problem olduğunu gördüm.

https://www.youtube.com/watch?v=CYd_xO8nJFs

Bu kronik midir ? yaşayan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufuk_XT

arkadaşlar Razer DeathAdder 2013 alma arefesindeyim.Fakat biraz araştırdıktan sonra scroll ve tuşlarda kısmında aşağıdaki gibi bir problem olduğunu gördüm.

https://www.youtube.com/watch?v=CYd_xO8nJFs

Bu kronik midir ? yaşayan varmıdır ?

İncelemeyi yaptığımdan bu yana fareyi kullanıyorum.
    Bu ve buna benzer bir sorunla karşılaşmadım. Bu farenin kalıtsal problemi scroll tekerleğinden çıkan metalik cızırtı, bunun da çok dikkate değer olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, Razer Mamba Chroma önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

Merhaba, Razer Mamba Chroma önerir misiniz?

Gayet tabii.
    Ama eğer alacağın farenin kablosuz olması gibi bir kıstasın yoksa Deathadder almanı öneririm. Hemen hemen aynı ergonomideler. Artan para ile diğer bileşenleri alırsın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.