Şimdi Ara

Razer'dan yeni oyuncu kulaklığı; Electra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Razer oyuncular için hazırladığı Electra model isimli yeni kulaklığını duyurdu. Güçlü bass derinliğine sahip olduğu ve sürekli hareket halindeki kullanıcılar için keskin ve zengin  sesler vermek üzere geliştirildiği belirtilen kulaklık rahat kullanım içi hafif yapılı çerçeve  ile şekillendirilirken, esnek kafabandına, suni deri kullanılan kulak batnlarına ve 1.3 metre uzunluğunda kabloya sahip olan kulakta ayrıca çevrimiçi oyunlar için mikrofon da bulunuyor.

Neodim mıknatıslı 40mm sürücülerin kullanıldığı kulaklığın frekans hassasiyet, 25-1600Hz ve empedansı ise 32 Ohm. Razer tarafından Ekim ayında satışa sunulacak Electra'nın Avrupa satış fiyatı 60 Avro olacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Razer Elektra oyuncu kulaklığı

• Tasarımı mükemmel ama yeşil yerine başka renk kullanılabilirdi..
  • Oyuncular için hazırlanan "mikrofonsuz" kulaklık.
  • 3.resme bakarsanız kulaklığın çok çabuk bozulacağını anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Oyuncular için hazırlanan mikrofonsuz kulaklık.

hahahahahahaa güzel tespit :D
  • quote:

4. resimde kulaklığın jak girişine bakarsan görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpow3r
    quote:

en sevmediği mikrofon şekili.
    giysine sürtünce fln sesler uyuz olurum.
    ben almam en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 28 Temmuz 2011; 12:19:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorması ayıp filmciler için kulaklık ne zaman çıkar.
  • Diger oyuncu kulakliklarinin yaninda fazla is yapmaz bence.
  • katılıyorum yeşil hiç güzel olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com
    sorması ayıp filmciler için kulaklık ne zaman çıkar.

Vaar. Ben aldım. Jabra BT620s Bluetooth kulaklık. Yanında bir de verici geliyor. Ses çıkışına takıyorsun ve normal sesleri de bluettoh kulakıktan dinliyorsun. Kulağımda kulaklık, kablo falan da yok. Sabahlara kadar film izliyorum. Şarjı da 16 saat gittiği için tam gün idare ediyor. Arada telefon gelirse de filmin sesini kesip telefonla konuşturuyor. Süper valla...
  • nvidia yeşili hesabı olmuş..nvidia yerinde olsam konuşurumn razerla patent basarım :)
  • burda bir yanlışlık var

25-1600Hz ise sadece bas sesi verir 25-16000 gibi birşey olması lazım

ayrıca 32 Ohm çok yüksek bir direnç değil mi
  • quote:

quote:

O mikrofon türü Skype , Teamspeak, Ventrilo vb. uygulamalarda bir Sennheiser PC350 ya Logitech G35'in yaptığı işin yarısını yapamaz. Ayrıca bir noise cancellation da beklemek yanlış olur diye düşünüyorum o tip bir mikrofondan. Bana daha çok mobil cihazlar için tasarlanmış bir ürün gibi geldi. Ama sokakta veya uçakta kafasında bununla kim gezer orası soru işareti. Her neyse, Razer Orca'dan iyidir, onda mikrofon da yoktu ama oyuncu kulaklığı diye satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 28 Temmuz 2011; 16:16:19 >

• creative fatalty tek geçerim kullanıyorum süper bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre37s
    burda bir yanlışlık var 25-1600Hz ise sadece bas sesi verir 25-16000 gibi birşey olması lazımayrıca 32 Ohm çok yüksek bir direnç değil mi

O 16000. Yanlış yazılmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0zturk

creative fatalty tek geçerim kullanıyorum süper bence

+1
  • daha ürün gelmeden test etmeden ondan iyidir bundan kötüdür demek doğru değil.
  • quote:

quote:

quote:

O mikrofon türü Skype , Teamspeak, Ventrilo vb. uygulamalarda bir Sennheiser PC350 ya Logitech G35'in yaptığı işin yarısını yapamaz. Ayrıca bir noise cancellation da beklemek yanlış olur diye düşünüyorum o tip bir mikrofondan. Bana daha çok mobil cihazlar için tasarlanmış bir ürün gibi geldi. Ama sokakta veya uçakta kafasında bununla kim gezer orası soru işareti. Her neyse, Razer Orca'dan iyidir, onda mikrofon da yoktu ama oyuncu kulaklığı diye satıldı.

kutlarım. oyun kulaklığı demek pek doğru sayılmaz

• Gayet güzel ve hoş bir ürün olmuş, o kadar çeşit ürün varki sanırım buda daha hafif ve birazda olsa taşınabilirlik için dizayn edilmiş. Yakındada gelir herhalde ve forumda bu işi bilen arkadaşlardan yorumlarını alırız. Kulaklıkta öyle ilginçtirki herkesin duyma eşiği algılaması birbiri ile birebir aynı olmadığından bazen çok farklı beğeniler ortaya çıkabiliyor. Mesela kuzenime göre bası iyi vermiyor dediği kulaklıkta bana göre gayet net ve cızırtısız bas gelirken tizlerdede tam ters köşeye yatıyoruz. Aslında bu tip ürünlerde daha fazla denemek için demo standları olabilse çok güzel olur en azından görmeden bilmeden yorum yapmayız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.