Şimdi Ara

Razer DA 3500DPI v2 kullanan var mı ? Wow için iyimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayı dusunyorumda sizce nasıldır tasarımda dahil ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende var a4techden sonra surup gibi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • da her oyuna yeter 3 4 senedir her seyi oynadim. ama yenisi cikti komple siyah onu al 7 bin dpi mi neydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

da her oyuna yeter 3 4 senedir her seyi oynadim. ama yenisi cikti komple siyah onu al 7 bin dpi mi neydi

Ne fark var fiyato nedir ? Teşellürler

• quote:

da her oyuna yeter 3 4 senedir her seyi oynadim. ama yenisi cikti komple siyah onu al 7 bin dpi mi neydi

Çok fazla diyorlar dpi. ? Hassasiyeti düşüreviliriz istersek zaten ve mouspad yok sorun olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Bende var a4techden sonra surup gibi geliyo

Surup gibi geli derken ?

• komple siyah değilmiş, yeşil ışığı, bendekinin ışığı mavi, onun dışında bi kaç yenilik var işte baş parmağına gelen 2 tuşu değiştirmişler benim bi sorunum yoktu gerçi onla

http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-deathadder

eskisi 50 dolar yenis 70 dolar büyük ihtimalle alırım ama yurtdışındayım ben tr ye gelmesi ne kadar sürer bilemem. bi de şöyle bi durum var 2. DA m bu benim ve bunun da tekerleği bozulmaya başladı. yukarı çeviriyosun sayfayı aşağı iniyor kafasına göre saçmalıyor 1-2 sene sonra tekerleği bozuluyor yani. ilkini beleşe değiştirmişlerdi şimdi bitti tabi garanti.
    2013 modelini alırsam 3. DA'm olacak bozulcağını bile bile almak da biraz mallık oluyor ama çok alıştım artık mouse a. fps için almıştım ben ama şu an fps oynadığım yok pek gw2 falan oynuyorum.

mouse padsiz pro mouse kullanılmaz mousu öldürürsün hem de performans alamazsın altına razer goalithus çekersen mis gibi gider 2si.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    6 ay önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

komple siyah değilmiş, yeşil ışığı, bendekinin ışığı mavi, onun dışında bi kaç yenilik var işte baş parmağına gelen 2 tuşu değiştirmişler benim bi sorunum yoktu gerçi onla

eskisi 50 dolar yenis 70 dolar büyük ihtimalle alırım ama yurtdışındayım ben tr ye gelmesi ne kadar sürer bilemem. bi de şöyle bi durum var 2. DA m bu benim ve bunun da tekerleği bozulmaya başladı. yukarı çeviriyosun sayfayı aşağı iniyor kafasına göre saçmalıyor 1-2 sene sonra tekerleği bozuluyor yani. ilkini beleşe değiştirmişlerdi şimdi bitti tabi garanti.
    2013 modelini alırsam 3. DA'm olacak bozulcağını bile bile almak da biraz mallık oluyor ama çok alıştım artık mouse a. fps için almıştım ben ama şu an fps oynadığım yok pek gw2 falan oynuyorum.

mouse padsiz pro mouse kullanılmaz mousu öldürürsün hem de performans alamazsın altına razer goalithus çekersen mis gibi gider 2si.

Çok teşekkürlerde ustam boyle hemen bozulan şeyler midir yav değiştiremezmiyiz ? kolay bulunmazmı parçaları ?

• razer bütün mouselerı cok ıyı bence ben razer naga cok begenıyorum link de burda >>http://www.razerzone.com/store/razer-naga-molten
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

komple siyah değilmiş, yeşil ışığı, bendekinin ışığı mavi, onun dışında bi kaç yenilik var işte baş parmağına gelen 2 tuşu değiştirmişler benim bi sorunum yoktu gerçi onla

Çok teşekkürlerde ustam boyle hemen bozulan şeyler midir yav değiştiremezmiyiz ? kolay bulunmazmı parçaları ?

deathadder bozuluyor 1-2 sene içinde maalesef, hatta şimdi hatırladım ilkinde sol tık sorunu da olmuştu, basılı tutarken sola tutukluluk yapıyodu o daha fena bişey tekerlek sorunundan. garantisi olduğu sürece değiştirirsin. ama alcak olsam yenisini alırdım ben belki daha sağlamdır diye. google dan aratırsan onlarca kişi var aynı sorunları olan.
    öteki razer ları denemedim wow için naga alabilirsin aslında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.