KUTULU GARANTİ BELGESİ MEVCUT TERTEMİZ. YENİ KLAVYE ALMAM DOLAYISI İLE SATILIK. GICIR GICIR ÜRÜN DOSTA GİDECEK ÜRÜN SADECE 100 TL PAZARLIK GİRİŞMEYIN KIRILMAYALIM TEŞEKKÜR EDERİM.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
KUTULU GARANTİ BELGESİ MEVCUT TERTEMİZ. YENİ KLAVYE ALMAM DOLAYISI İLE SATILIK. GICIR GICIR ÜRÜN DOSTA GİDECEK ÜRÜN SADECE 100 TL PAZARLIK GİRİŞMEYIN KIRILMAYALIM TEŞEKKÜR EDERİM.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Şu forumda 2006 dan beri üyeyim aktif olarak kullanıyorum takip ve alışveriş ediyorum, arkadaş ile pazarlık yapmadım, arkadaşa önce ürüne alıyım sonra ödemeyi yaparım diye teklifte bulundum, arkadaş önce ödemeyi istedi referansına baktım olumlu dönüşler var diye düşünmeden alışveriş yapabilirim diye düşündüm.
Ürünün ufukta olsa sıkıntısı varmı dedim arkadaş whatsupdan bana resimleri yolladı space tuşunun altında hafif bir yamuk var görülüyor temizliyim derken düzeltemedim dedi bende kırıkmı diye sordum kırık değil yamuk takamadım dedi (bende uzatmadım güvendim)
arkadaşa havalesi yapıldı yurtiçi kargo daha yakın diye oradan kargo istedim ve daha ucuz geliyor, arkadaş uzak oldugunu söyledi araba ile gitmem gerekir dedi bende bahanesiz peki dedi diretmedim (en yakın kargodan gönderin dedim)sonra kargom gelsin cıkar gönderim dedim, bende dedim gerek yok en yakında olur evine gelen kargo şirketi ile kargolamı yaptı sabahına kargom geldi
kargolama konusunda arkadaş çok hızlı ürün temiz ne yazık ki ürünün tuşu temizlerken kırmış üstüne uğu sürmüş tuturmuş. bana kırdığı söylemedi arkadaşa dedim bu kırık yapıştırmısın kırıldıgını bilmyiordum tutması için yapıştırdım. ürün 1 lirada olsa 10binlarada olsa önemli değil yada tuşun foksiyonu önemli olmasıda önemli değil, önemli olan satış öncesinde konustugumuz ve dürüst olmak
Arkadaşım sen bana ben temizlerken bunu kırdım demedim ozaman belki almıcaktım yamuldu düzelir gibi konustun üstüne durmadın, yapıştırma gereği neden durdun elimde konusmların görüntüleri var Referans isteği bekliyorum senden aksi takdirde yöneticeden ref talibi olustur sattığın her ürün ve ilanın altında mağduriyetimi dile getirim.Bir özürü bile çok gördüğün için bu durumdayız ben esnaf adamım 3ün yada 5in peşinde değilim.