Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Raynox DCR-250 2.5x Super Macro Lens Satın Al 15 Temmuz 2013 08:18 1 1 Raynox DCR-250 2.5x Super Macro Lens Raynox DCR-250 2.5x Super Macro Lens " SIFIRDAN HİÇBİR FARKI YOK " Merhaba Arkadaşlar çok kısa süre içinde aldığım Raynox makro lensi Başka bir lense kaynak olması için satıyorum.Fotoğraf paylaşım sitelerini takip ettiğinizde ürünün ne kadar başarılı olduğunu göreceksiniz.Örnek kendi çektiğim birkaç fotoğraf ekleyeceğim.Mükemmel bir alan deriniği oluşturabiliyorsunuz.Ankaradan Yetkili Canon mağzasından 350 TL gibi fiyata alınmıştır.Bİr hevesle aldım hiç kullanmadım desem yeridir.Kutusu kitapçığı vs..Aldığım gibi veriyorum.Sıfır almış gibi düşünün arkadaşlar. Hızlı iletişim için cep telefonundan ulaşabilirsiniz.İyi günler dilerim. Fotoğraflar şahsıma aittir. Ve CROP YOKTUR.Raynox Dcr 250 ile çekilmiştir. Not:Açıklamada belirtildiği gibi 49mm - 67mm arasındaki tüm lenslere uyumludur Fotoğraf makinenizin marka ve modelinin önemi yoktur. DCR-250 Süper Makro lens, en telefoto zoom konumda ayarlanır kamera lensi ile maksimum makro büyütme gücü elde eder. Objektif zengin ve keskin görüntü üretmek için yüksek indeks optik camdan, yapılmıştır.Büyütme Oranı 2.5x 49mm - 67mm arasındaki tüm lenslere uyumludur Sıkıştırma sistemi ile monta edilir, hiçbir aparata ihtiyaç yoktur. Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung 25W şarj cihazı 10 günlük kutulu,Faturalı IPhone 12 Mini Kılıf Spigen Liquid Air-Thin Fit-Wallet 3 spigen Kılıf SATILIK 21.5 ASUS VS228NE WIDE SCREEN LED MONİTÖR Çok uygun fiyata iphone 6 /6s plus UAG Beyaz kılıf//cellularline silikon kılıf//Simpson Kılıf
Forum dışına satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung 25W şarj cihazı 10 günlük kutulu,Faturalı IPhone 12 Mini Kılıf Spigen Liquid Air-Thin Fit-Wallet 3 spigen Kılıf SATILIK 21.5 ASUS VS228NE WIDE SCREEN LED MONİTÖR Çok uygun fiyata iphone 6 /6s plus UAG Beyaz kılıf//cellularline silikon kılıf//Simpson Kılıf