Hocam limitin genel olarak paragrafta acayip bir soru tarzı var.Çok takılmaya gerek yok bence ara sıra dandik geliyordu.Hatta hangisine özeleştiri vardır diye bir kalıp hatırlıyorum baya ilginç soruydu:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ray Allen 20 Deneme Günlüğü ve Analizleri ( EA ) (2. sayfa)
-
-
Yok hocam girmedim. Ama tablomdan baktım 6 Nisanda evde pdf şeklinde Töder Ayt-2 çözmüşüm 75.50 gelmiş. Matı bayağı kolaydı onun şu an çözdüğüm denemelere göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam 3de öyle
Hocam Kadir Gümüş’ün paragrafları Limit’i çok aratır valla. Limit ideal bence.
Doğrudur hocam
24-25-26 mayıs eklendi
hocam benim de geçen seneden 100 netim var kaydolurken o kısmı işaretlemiyoduk değil mi işaretlenmiyor biliyorum da gereksiz bi kaygı var içimde
-
Aynen işaretlenmiyor. Orayı sadece tyt kullanıp bölüm tercihi yapmak isteyenler işaretliyormuş. Hatta o kutucuğa tıklarsan aytyi seçmeye çalışırken hata veriyormuş sanırsam. Ben %100 eminim hocam işaretlenmediğinden de yine de kaygılanıyorum ben de senin gibi kskdkdkkdk
hocam ben de aynıyım ya açıp kılavuzu okudum diyorum ki tamam işte yüksek olan alınacak sonra diyorum ki ya almazlarsa ajkhjsdd
-
Siz sayısalcı mıydınız hocam ? Ayt nasıl geliyor ? Tyt yükseltmeye çalışıyor musunuz yoksa tamamen korumaya mı bıraktınız
sayısalım hocam tyt ye hiç bakmadım 100 ü 105 yapmak zor siz de bilirsiniz bence bi noktadan sonra şansa bile kalıyor tamamen korumaya bıraktım 73-78 arası geliyor hedefim 5-8k aras sınavdan da pek umutlu olmadığım için sınavda hedefim 75
sizin nasıl gidiyor
-
ben de korumaya bıraktım valla hocam. İyi geliyor benim de ayt ama maksimuma ulaştırmak için uğraşıyorum. Sınav da iyi geçer umarım
Hocam kolay gelsin limit ve paraf haricinde edeb deneme ne önerirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam bilgi sarmalda garip sorular var. Sos1’i güzel ama edebiyatını çok beğenemedim. Hız ve Renk güzel bence. Bugün yayın denizinin fark ettiren denemesini aldım o da iyi duruyor bakalım çözeceğim. Kadir Gümüş’ün denemesinde de bazı sorular çok iyi değil ama çözülür yani detay yeni bilgiler öğrenmek için
Hocam bilgi sarmal 3 4 tane çözdüm ama edebiyat yok gibi full paragraf tarzı sorular beğenmedim çok hiz ve renk veya yayin denizi arasından birini seçeceğim hangisini önerirsiniz
Yayın denizim daha bugün geldi çözmedim henüz hocam ama bir baktım sorulara iyi duruyordu alabilirsin bence. Bu akşam çözersem ilkini yazarım tekrar
Tmmdir hocam haber bekliyorum sizden
Hocam çözdüm ilkini 20.75 geldi ama sorular sağlam cidden. BilgiSarmal gibi garip değil ama detay sorulduğu için sağlam. Eğer edebiyatın iyiyse daha da gelişmek istiyorsan yd al bence ama ben tekrar etmek istiyorum çok kasmaya gerek yok dersen hız ve renk
tamamdır hocam çok saolun
Bahsettiğiniz deneme varyant denemesi miydi? Eğer oysa dediklerinize harfiyen katılıyorum. 10 numara deneme olmuş. Bilgi sorularını çok beğendim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X