Şimdi Ara

raunt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
27.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sakın raunta bulaşma. Burada neden bu kadar iyi yorum var bilmiyorum. Ben uğur dershanesindeyim bize sadece kitapları verdiler yani sistem hakkında pek bilgim yok. Ama kitaplar o kadar kötü ki hiç kimse çözmedi. Biyoloji, fizik, kimyası ösym'ye çok uzak. Türkçesi kalitesiz hazırlanmış. Matematik idare eder ama yine çok iyi değil. Fasiküllerin konu anlatımı da iyi değil. Konuyu eksik eksik anlatmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peace28

youtube raunt a bin basar konu videolari olarak

not: kullanıyorum

Öğrenci takibi başarı takibi soru çözümleri hedefe ne kadar yaklaştığın gibi özellikleri var dikkatimi çekti tekrar olsa almaz miydin?

• neinname kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.tanitim videolarinda çok sisirmisler ozaman.

• RAUNT MANTIK OLARAK GÜZEL GÖZÜKEN FAKAT SİSTEM OLARAK İĞRENÇ BİR OLAY. CEVAP ANAHTARLARİ YOK KİTAPLARIN AMELE GİBİ HER TESTİ RAUNTA YAZİYOSUN DONUYO AÇILMIYO VS. ÇOK ZAMAN KAYBEDİYOSUN. UĞURDA OKUYORUM RAUNT İLK BAŞLARDA KULLANDIM 3-4 AYDIR KULLANMİYORUM. KONU ANLATİMLARİ BELKİ İYİDİR ONLARİ DİNLEMEDİM.

• Ben de okuldan dolayı raunt almak zorunda kaldım. Burdaki yorumları okuyunca şaşırdım açıkçası. Youtube'de çok iyi hocalar var. Raunt alma. Parana yazık olur. Onun yerine en iyi yayınların en iyi kitaplarını alırsın. Ayrıca şunu söyleyeyim. RAUNTUN DENEMELERİ ÇÖP. Her denemede 2 satır problemler. 15 tane dil bilgisi vs. ÖSYM artık eski tarzdan uzaklaştı. Raunt ise öss hazırlık gibi hissettiriyor.

• acuykan A kullanıcısına yanıt
    Vazgeçtim artık herkese teşekkürler.

• housem.d kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla

peki raunt gibi internet üzerinden soru çözümü konu anlatım vs iyi olan var mı bildiğin?
  • housem.d kullanıcısına yanıt
    Mesela birey gelişim serisindeki tüm kitaplar brycepte uygulamasında çözülmüş. Sorular da gayet kaliteli. Konu anlatım olarak dersen youtube üzerinde kanallar var mesela

Türkçe: Önder hoca

Matematik: Hocalara geldik, matakademi, teknofem

Fizik: Umut öncül, teknofem

Kimya: Kimya özel ( yeni videoları ücretli ama)

Biyoloji: Fundamentals biyoloji gibi bunlar sadece bir kısmı youtube de çok daha fazlası var. Bunlar da raunttan kat kat iyi yani.

Anladım hocam saolasın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.