Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya oyunun adresini bi yazarmısınız ya ben bulamıyorum
  • ben oyunu giremiyorum
    nick ve pasword yaziyom orda kaliyo
    sizde var mi böyle sorun
  • quote:

Archelot

teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

ya oyunun adresini bi yazarmısınız ya ben bulamıyorum

http://www.download.com/Rappelz/3000-7541-10588392.html?part=dl-Rappelz&subj=uo&tag=button
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Merhaba arkadaşım

Training Island dan çıkmak için önceliklelevelin ve job levelin ikiside lvl 10 olmalı...Bunu questleri tamamlayarak yada yaratık keserek yapabilirsin.Daha sonra Townda bulunan Job Supportera gidip Class Transfer görevi aıyosun.O seni biyere ışınlıyor.Oradaki NPC den görevi alıp tamamlıyorsun.NPC ye geri dönüp görevi tamamladığını söylüyorsun.O seni tekrar Job Supporter a yönlendiriyor.Sende oradan Class ını seçiyorsun.Yalnız iyice araştır öyle seç çünkü geri dönüşü yok.Bu işlem bitince artık adadan çıkabilirsin.Bunun için Teleporter ı bulman lazım.Yeni başlayan arkadaşlar genellikle bulmakta zorluk çekiyor.Öncelikle Town'da Lak Trader ı bulun, onu bulması kolay.Lak traderın yakında olduğu yolu takip edin daın tepesine giden bir patika göreceksiniz.Tepeye vardığınızda Teleporter ı göreceksiniz.Burdan sana bağlı olduğun ırkın şehrine gidebilirsin...Kolay gelsin...

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

bu görevden bişi anlamadım sahilde bu isimde bi rock yok yada bulamadım, yoksa itemmi .ıkaracaz.

bu görev hakkında bilgi verirmisin?

• quote:

Orjinalden alıntı: Datamaniazz

quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Merhaba arkadaşım

Training Island dan çıkmak için önceliklelevelin ve job levelin ikiside lvl 10 olmalı...Bunu questleri tamamlayarak yada yaratık keserek yapabilirsin.Daha sonra Townda bulunan Job Supportera gidip Class Transfer görevi aıyosun.O seni biyere ışınlıyor.Oradaki NPC den görevi alıp tamamlıyorsun.NPC ye geri dönüp görevi tamamladığını söylüyorsun.O seni tekrar Job Supporter a yönlendiriyor.Sende oradan Class ını seçiyorsun.Yalnız iyice araştır öyle seç çünkü geri dönüşü yok.Bu işlem bitince artık adadan çıkabilirsin.Bunun için Teleporter ı bulman lazım.Yeni başlayan arkadaşlar genellikle bulmakta zorluk çekiyor.Öncelikle Town'da Lak Trader ı bulun, onu bulması kolay.Lak traderın yakında olduğu yolu takip edin daın tepesine giden bir patika göreceksiniz.Tepeye vardığınızda Teleporter ı göreceksiniz.Burdan sana bağlı olduğun ırkın şehrine gidebilirsin...Kolay gelsin...

bu görevden bişi anlamadım sahilde bu isimde bi rock yok yada bulamadım, yoksa itemmi .ıkaracaz.

bu görev hakkında bilgi verirmisin?

3 tane Coast of Burning Sand in kuzeyindeki Slope of Sea Scent in kuzeybatısında yaşayan '' Rocky Mountain Anatema öldür ve tristana rapor et

• tşk. buldum...
  • ben item satmak istediğimde satacağım itemleri belirliyorum ama character kendi oturup satıyor, diğer satıcılara baktıgımda tahta masa gibi bişiy var itemlerin satıldıgı bu nasıl oluyor.. birde unit card ne için kullanılıyor, son sorumda Creature Item Expertise skilli (her characterde var sanırım) ne işe yarıyor. yeti serverindayım lvl 24 holy knight. bu serverda olan arkadaşlar varsa ekleyebilirler nick: BaradRill

herkese iyi oyunlar..
  • lvl14 oldum cleric charımla
    benim bir kaç tane sorum olacak bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz pls..

ilk sorum pasif sklillerle ilgili

ilk resimdeki pasif skilleri ordan kaybolana kadar jp verip alacağızmı..?

alttaki resimdeki skiller active skiller ama kullanamıyorum neden acaba?

alttaki resimdeki skili alamıyorum jp veremiyorum birşeymi gerekiyor item gibi, bilen varmı?

• en alttaki sorunu cevami

üsteki minor healing 5 yapman lazim
  • diğer skiller başkalarına veriliyormuş çözdüm

lvl17 oldu priest zor kasılıyor ama şu an kendimi 371 healleyebiliyorum
  • bu görevi daha önce yapan varmı?

bulamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Datamaniazz

bu görevi daha önce yapan varmı?

bulamıyorum

each race köyüne git ordaki tamer la komuş
  • sağol tameri'i buldum ama each race de değildi lakys deydi...

yeni bir summonum oldu :D

benden başka oynayan yokmu yaw bu oyunu...
  • beyler ya biri sole doru duzgun oyunun içinden cekilmis bi kac artistik poz verse bide charlari tanitsaniz tam super olacak yani
  • ben oynuyorum lvl 10 oldum asura yım sorcerer karakterim var lvl 10 ama fazla sarmadı oyun..
    2moons indircem bi dahaki ay sınırsıza geçip o daha iyi
  • lvl 38 e kadar geldim ve sıkıldım..

oyunu tam çözemedim belkide ondandır.

pvp yapacağım yeri bulamadım, pvp on pvp off seçenekleri var ama aktif değil bende.

bide adam pk modunda değilken bi anda pk moduna geçiyo saldırıyo, bi anda pk modundan çıkıyo vuramıyosun falan, saçma geldi biraz.

aslında oyun güzel bi kaç türk lede tanıştım almanyadan oynuyolar.

bide summon olayını çözemedim.
    pk olayını çözseydim devam ederdim sanırım...
  • oyunda pvp sistemi fln nasil ya bende indiyorum denemek icin.

birde pve yada boyle topluca party ce girilen dungeonlar fln varmı boyle gurupca yapilcak isler varmi oyunda

simdiden tskkurler
  • evet oyun cok guzel bayagı sardıda ama son 3 gundur oynamak nerdeyse ımkansız korkunc bır lag var adam lagdan sapıtıyor lagdan bı cıkıyorujm yattmısım anlayacagınız bu oyunda laglı donemlerıne gırdı hayırlısı bu arada lvl29 spellsınger ım
  • daha once bu oyun icin konu acmısdık burdada acılmıs guselde olmus ama ayrı ayrı olması kotu herneyse..

arkadaslar oyunla ılgılı her turlu sorularınıza cevap verılır bu konu baya uzadıgı ıcın hepsını okuyamadım kusuruma bakmayın bundan sonra gelıek sorulara cevap verırlır

yenı baslıcak tum arkadaslara tavsıyem bahamut serverına gelın yenı server vede orda turk olarak en azından 4-5 kısıyı gecdık :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.