Şimdi Ara

Raporla askerlik celp erteleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2014 lisans mezunuyum tecilim bu yıl agustos ayı itibari ile bitti ve tecil kağıdımda 30 eylül 2016 tarihine kadar sakıncası yoktur yazılı 1-30 eylül arası sevk işlemleri için şubeye gelmeniz rica olunur dıyor şimdi 2 yıl öncesınde yasadıgım bır travma nedenıyle pskolojık tedavı goruyorum ve yaygın anksıyete depresıf nobetle bırlıkte uyum bozuklugu teshısı konuldu 2 eylüle askerlik şubesıne giderek hastane sevkı ıstedım ancak askerı hastaneler kapandıgı ıcın bayram sonu gel dedıler şimdi durum yıne karısık 30 eylüle kadar işlem yaptırmazsam bakaya kalıcam hastalıga yakalandgmdan berıdır çalışamıyorum 2 yıldır gecem gunduzum belli değil smdı mayene olmadan yaptırmakda ıstemıyorum ustumde bırıkmıs kart borçları vs vs iyice allak bullak oldum şu an ne işlemlerle ugrasacak takatim nede gucum var hastanelerın karısıklıgıda cabası sımdı sormak ıstedıgım pskologumdan ıstırahat raporu alarak sevk tehırını subata erteletmek ıstıyorum bunun için hangı tarıhlerı kapsayan kac gun rapor almam lazım ve ne zaman teslim etmem lazım subeye bilgili bir arkadaş allah rızası ıcın cevap yazarsa memnun olurum

• Hocam bi yakımindan biliyorum. Kasım celp döneminde gitmesi gerekiyordu. Eylüle kadar mı ne başvurması lazımdı başvurmadi. Daha sonra bi hafta sonra mı ne gitti. bişi olmadi bi sonraki askeri dönemde yani şubat ayında gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 ay önce açıldı
    Bedelli askerlik Celp
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.