slm arkadaşlar ben lojmanda oturuorum ve adsl e 15 kişi bağlanıyoruz:D ve ben ayrı yerde oturan bi arkla rapid premium hesabı almak istiyoruz.ilk olarak lojmanda 15 kişiyle bağlanmamda sorun olur mu raipd üyeliği ve de arklımla ayrı yerde olmamda yani farklı ip kullanmakla yardımcı olursanız sevinirm
farketmez onlar rapide girse bile dahi free bölümünden çekicek sen kendi kullanıcı adını girdiğinde rapi-d sadece kota doldumu diye kontrol ediyor ip numarani kullanabilirsin rahatlikla he hiz yavaslar mı diye sorarsan diğer 14 kullanıcının performansına bağlı :)
Birkaç farklı ip adresi ile kullanabilirsin rapid hesabını. Zaten kotası var, şifreni forumlarda paylaşmadığın sürece -ki neden paylaşasın- sorun yok.