Şimdi Ara

Rapiddeki Bu Yazı Ne aAnlama Geliyor!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 mblık bir dosya var...Sabahtan beri indirmeye çalışıyorum fakat free tuşuna bastığım zaman bu yazı çıkıyor...

Error

The server 170.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved.

bide bu yazı çıkıyor..

Please try again in 2 minutes

Ne anlama geldiğini biliyorumda neden böyle yapıyor...Sabahtan beri serverları full olamaz ya.. 90 mblık başka bir dosya indirdiğim zamanda ise böyle bi sorun çıkmıyor ve direk indiriyor...

• ne anlama geldiğini bilmiyormuşsun işte server bozuk demek tamirci çaarmışlar hallediolarmş.
  • Sunucu şu an mevcut değil. Bunun farkındayız ve bunu çözmek için çalışıyoruz.
  • Dosyanın bulunduğu sunucu kullanılabilir durumda değilmiş arıza üzerinde çalışıyorlarmış ve iki dakika sonra tekrar denemeni istiyorlar kabaca tabirle bu. :)

edit: Son paragrafını okumamışım. Gerek duymadım demek ki. Benden iki saniye önce de yazmışlar zaten. Geç kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 22 Haziran 2008; 0:37:35 >
  • kısacası bu dosyayı unut demek ..
  • Ulan 10 partlık bi film indirdik.Son partı indirecektim ama bu yazı çıktı..Ben böyle şansın .... .Nerede sorunlu server varsa bizi bulur zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.