Şimdi Ara

!!! Rapid'ten Premium Account Yakalamak İçin !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
60.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık rapid vermiyor diye duymuştum piremium
  • Sağolasn arkdasm paylasım için
  • 2 gündür full açık ama hala bişi yakalayamadım
  • teşekkürler
  • programla alakası yok rapide girdiginizde premium account logosu çıkıyor onu tıklayınca açılan sayfaya kod ve emailinizi yazın emaile geliyo şifre ben bugün öyle aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YANKILAR

programla alakası yok rapide girdiginizde premium account logosu çıkıyor onu tıklayınca açılan sayfaya kod ve emailinizi yazın emaile geliyo şifre ben bugün öyle aldım.

öylede nerden anlıcaz pre account başladığını sürekli refreshmi yapcaz... program gusel saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 1 Temmuz 2006; 23:27:20 >
  • bu da nasıl kullanılır nasıl kurulur videosu:http://shiftdelete.net/site/content/view/804/1/

• dün gece 2 tane premium account aldım ama ikisininde kullanım süresi çok kısa.. topu topu 3 günlük..buna da şükür
  • paylaşımın için saol ama bir sorunum var rapid bana mail atmış ve şifre gönderdi veeee ben bu şifreyi nasıl kullanacağım ve artık bir saatlik bekleme yapmayacakmı ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus2321 -- 12 Temmuz 2006; 10:43:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunus2321

paylaşımın için saol ama bir sorunum var rapid bana mail atmış ve şifre gönderdi veeee ben bu şifreyi nasıl kullanacağım ve artık bir saatlik bekleme yapmayacakmı ?????

ordaki şifreyi dosya indirirken premium a tıklıyacaksın orda login password var oraya numaralarını gireceksin
    sonra sana link verecek sende bir saat beklemeden download yapabileceksin
  • quote:

paylaşımın için saol ama bir sorunum var rapid bana mail atmış ve şifre gönderdi veeee ben bu şifreyi nasıl kullanacağım ve artık bir saatlik bekleme yapmayacakmı ?????

Hayır artık hiç beklemeden istediğin kadar dosyayı indirebilirsin.Rapid linkine tıkladıktan sonra Free butonuna değil Premium butonuna bas.Senden kullanıcı adı ve şifre istiycek.Sana yolladıklarını oraya giricen.İşte bu kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Hayır artık hiç beklemeden istediğin kadar dosyayı indirebilirsin.Rapid linkine tıkladıktan sonra Free butonuna değil Premium butonuna bas.Senden kullanıcı adı ve şifre istiycek.Sana yolladıklarını oraya giricen.İşte bu kadar.

Sağol dostum yardımcı oldun bunu rapget filan gibi bir programa ekleyebiliyormuyuz tek tek yazmak geç olur.

• Bu programın çalışma mantığı ne?

Belirlediğimiz zaman aralığındawww.rapidshar.e.de/freeaccount.cgi sitesini ziyaret ederek orda dağıtılıp dağıtılmadığına mı bakıyor acaba?

Eğer öyleyse internet hızımızı yavaşlatacaktır!
  • quote:

Sağol dostum yardımcı oldun bunu rapget filan gibi bir programa ekleyebiliyormuyuz tek tek yazmak geç olur.

Evet bunu RapGet ilede yapabilirsin.Bunun için programı çalıştır ve ayarlara gir.Sonrada aşağıda resimde gösterdiğim adımları takip et.

!!! Rapid'ten Premium Account Yakalamak İçin !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 12 Temmuz 2006; 22:39:02 >

• Güzel bir oyuncak ellerinize sağlık.
  • Saolasın işime yaradı
  • Az önce Rapid Share Premium hesap dağıttı.10 dk. içinde bitti yine.Programı kullanan varmıydı.Haber verdimi program.

• teşekkürler
  • Thxxx
  • İnşallah işe yarar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.