Şimdi Ara

RAPİD PREMİUM AYLIK 10 TL MASRAFSIZ ÖDEME / ALINIK AGP EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1 AYLIK R A P İ D S H A R E PREMİUM HESABI SATIYORUM. İŞ BANKASI VEYA AKBANK İLE MASRAFSIZ ÖDEME. SADECE 10 TL'YE... HESAPLAR HAKKINDA GARANTİ VE 7/24 MSN'DEN ONLİNE DESTEK... BİRÇOK SİTEDE REFERANSLARIM MEVCUT İSTEYENE GÖSTEREBİLİRİM...

AYRICA ALINIK ÜST SEVİYE AGP EKRAN KARTI ARIYORUM 9800 PRO VEYA DAHA ÜSTÜ. TEKLİFLER PM'DEN...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ekran kartına iyi bir soğutucu sistem istersen ve overclock içinde uygun hale getirmek istersen ilanım aşağıda;

http://forum.donanimhaber.com/m_30641012/mpage_1/key_//tm.htm#30641012

• kesinlikle almayın asla tavsiye etmiyorum arkadas birinin msn adresini verdi.onla konustum 10 lira için bu kadar kendisini rezil eetmesine gerek yoktu yazık cok yazık.merak edenlere konusma günlüğünü gonderebilirim.çoluk çocukla iş yapmayın!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratalper1987

kesinlikle almayın asla tavsiye etmiyorum arkadas birinin msn adresini verdi.onla konustum 10 lira için bu kadar kendisini rezil eetmesine gerek yoktu yazık cok yazık.merak edenlere konusma günlüğünü gonderebilirim.çoluk çocukla iş yapmayın!!!

Arkadaşım hesabı alacağım diyorsun, almıyorsun. Adam hesabı açmış alacaksın diye, sonradan vazgeçmişsin. Hadi bunu geçtim neyse, almıyorsan almazsın. İnsanlarla doğru düzgün konuşmayı öğren, millete " adam gibi konuş" demeden önce kendin adam ol !

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: diclonaprosyn

quote:

Orjinalden alıntı: muratalper1987

kesinlikle almayın asla tavsiye etmiyorum arkadas birinin msn adresini verdi.onla konustum 10 lira için bu kadar kendisini rezil eetmesine gerek yoktu yazık cok yazık.merak edenlere konusma günlüğünü gonderebilirim.çoluk çocukla iş yapmayın!!!

Arkadaşım hesabı alacağım diyorsun, almıyorsun. Adam hesabı açmış alacaksın diye, sonradan vazgeçmişsin. Hadi bunu geçtim neyse, almıyorsan almazsın. İnsanlarla doğru düzgün konuşmayı öğren, millete " adam gibi konuş" demeden önce kendin adam ol !

adam gibi konus demişim demekki birseyler solemişsin.degil mi?
    ikincisi güya ben seninle degilde tanımadıgın biriyle konusmustum senin ne cabuk haberin oldu 5 dk gecmeden.neler konustugum(artık kimle konustugum beli degil bi dedigin bi dedigini tutmuyor onun için)halen konusma günlügünde duruyor.ettigin(iz)laflar küfürler vs....çok komiksin ya burası boş ya agzına geleni yazıyorsun.

• Senden Hesap alınmaz . hatta hiçbirşey alınmaz senden. hazır 25 TL borcunu öde önce. İnsanları kandırdığınımı sanıyorsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.