Şimdi Ara

Rapid linkleri neden [code] etiketleri arasında veriliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Premium kullanıcılar için rahatlık olsun diye. Code içinde verilmediği zaman sinir oluyorum linkleri tek tek kopyalamak zorunda kalıyorum deli oluyorum.
    Premium rahatlık valla ayda 10 TL bi şey değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gerilla

    peki neden bazen "rapid-share" gibi araya bir tire koyuyorlar ve sonra aşağıda "tireyi kaldırmayı unutmayın" gibi bir not düşüyorlar. Bunu sebebi ne olabilir?

    **** şeklinde gözükmemesi için .
  • 1. si herkesin kendine ait bi düşüncesi vardır. adam saf olarak görüyo rapid almayı niye zoruna gidiyoki vincent mancini yha rapid nedir :))) komik olmayın gidicen rapide para vericen bide dosya divx. vs. ne haltsa sitesinede para vericen vip olucan (viplikte neyse oda bi mevzu ) artı indiriyosun parça pınçik yapboz gibi otur bide part1 part2 part3 ne bunlar yaa aşın şu rapidi artık sizin gibilerin yüzünden bu rapidciler ayakta duruyo...

    al buda benim düşüncem itirazı olan varsa dişini sıksın....
  • quote:


    Every week here in the TV section, people are posting links that aren't coded. So I'll start at the beginning, what 'coded' means is that they appear in these little brackets that separate them from the rest of the post. Why do we do this? So that the links do NOT appear clickable - if the links are clickable, they're in HTML and can be searched from Google. We don't want people heading over to google and searching for 'rapidshare.com 720p lost s05e14' and coming up with our forum - this will lead link reporters here, and more and more links will be deleted.

    But everyone loves dead links right? I doubt it! If you don't enjoy sifting through countless posts, etc. to find working links for what you want, then step it up and CODE YOUR LINKS. We appreciate every single upload that is done for this forum, whether or not it's password protected, but what we don't like is copy and pasting links directly from other sites and then not coding them. The appearance of links in your post all depends on where they came from. In the screenshots below, you'll see that for example, when I am copying and pasting links from my RS account into a new post (browser = IE8) they appear as plain text, they are not highlighted and clickable with special formatting, as seen in a later screenshot. This is the goal - not clickable, but secondly and just as important - it MUST be in coding brackets for the search effect to work. So as demonstrated below, when ready to type in some links, you just type (without the *'s) in:

    [*code]Put Links Here[*/code]


    işte bu yüzden...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: OziiX
    HTTP den hiç birşey indirmiyorum. TorrentLeech yetiyor her yönden bana, sizinde bi TL'niz olsun bakalım. Rapid le o kadar uraştığınıza yanacaksınız emin olun.


    Herkesin şartları aynı olmuyor ki. Ben de sürekli torrent kullanan birisiyim. TL gibi güzel sitelerden de üyeliğim var. Evimde 512 Kbps'lik uydunet kullanıyorum. Evde olduğumda sürekli torrent kullanıyorum. Yalnız kampüsteki internette (150 Mbps) portlar kapalı. Normalde torrent portları açmadan da indirebiliyor az da olsa. Fakat TL'nin tracker adresi de port üzerinden erişildiği için kullanıcı bilgilerini alamıyor TL'den 1 byte indirmiyor. Zaten portlar kapalı olduğu için sürekli yüksek hızları kullanamıyorsun. Kısa sürede daha çok veri indirmek için rapidshar&#101 gibi kaliteli hizmetlerden faydalanman gerekebiliyor. Ben de rapidshar&#101'a hiç para vermedim, upload yaparak puan topluyorum ve lâzım olunca kendime hesap oluşturup kullanıyorum. Torrent ile 1 MB/s hıza ulaşıyorsam Rapid ile 2-3 MB/s hıza anında ulaşıyorum. HTTP'nin avantajı burda ortaya çıkıyor.

    Her ne kadar konu başlığından uzaklaşmış olsak da, bence yorum yapmadan önce diğer olasılıkları düşünün.




  • düşüncesi varsa düşünecesini adam gibi dile getirir
    saf gibi bi kelime kullanamaz
    forumda herkes istediğini söylese ne anası kalır ne bacısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibbleArt -- 9 Haziran 2009; 19:35:01 >
  • Zamanında 100 mbit up/down serverim vardı, Torrentte seed ne kadar iyiyse download da o kadar iyi olur. Tabi site iyi olunca, seed ler de iyi oluyor. 100 mb ile dosya indirdiğimi hatırlıyorum bence torrent çok daha mantıklı.. Herşeyi otomatik yapıyor, rapidde bir de uploadla uğraşamam ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 9 Haziran 2009; 19:52:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.