Şimdi Ara

Rapid'in free kullanıcılara haksızlığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Rapid'in free kullanıcılara haksızlığı...

böyle yapılıcaksa free bölümü kaldırılsın sadece premıumlular kullansın daha iyi kardeşim bune ya yuh artık...

• Aynen dostum yaa bende çok gıcık oldum...Şu yaz gelsin de alıcam valla premium artık ...Olmuyor böyle...İyice zorluk çıkartmya başladılar...
  • adamlar türktelekomdan büyük ağ yapısına sahip tabikide premium satmak için herşeyi yapıcak. kolaymı kaç parayla döner orası
  • ohaa okuyabiliyorum fakat yuhumsu olmış yuhhhhhhhhhhlan one öyle

o zaman artık rapidshareden update etmemenın zamanı gelmiştir
  • ben kod yazmadan indiriyom kod çıkmıyo :D
  • torrent forever, rapid'e
  • 16lira çok değilki, PTT'den bile yatırabilirsiniz. Netde sınırsız oldumu 30x24=720 saat dünyaları çekersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

adamlar türktelekomdan büyük ağ yapısına sahip tabikide premium satmak için herşeyi yapıcak. kolaymı kaç parayla döner orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuey -- 19 Nisan 2008; 13:38:02 >
  • Bencede 16 YTL cok değil..

Peki ben rapid premium alsam aldıgım gün mü baslıyo mesela yarın baslıyo mayıs 20'ye kadar öyle mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Bencede 16 YTL cok değil..

Peki ben rapid premium alsam aldıgım gün mü baslıyo mesela yarın baslıyo mayıs 20'ye kadar öyle mi

Rapidpremiumtr'den aldığını varsayıyorum. Sana maille kullanıcı adı ve şifre yollarlar "lvdfcvs" gibisinden. Onu girip aktif edersin ve başlar. Bekletirsen ne olur onu bilmiyorum.
  • ben 12 ytle aldım 16 ytl arasında ne fark war...
  • 5 günde 25 gb kasarsanız kitleniyor aman dikkat!Tabi kitlenme süresi 48 saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

16lira çok değilki, PTT'den bile yatırabilirsiniz. Netde sınırsız oldumu 30x24=720 saat dünyaları çekersiniz.

Öyle değil premium alınsa bile indirebileceğin belirli bir limit var.
  • 5 günde max. 25 gb çekebiliyorsun.
  • Peki rapidden üyelik nasıl alınıyor..Nereye başvuruyoruz...
  • harbi mi ? ee sonra 5. günden sonra aynı kota gibi bi diğer 5 gün mü başlıyor ? yani yaklasık o zaman aylık 150 gb civarı cekebiliyoruz öylemi yoksa ben mi yanlıs hesapladım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

torrent forever, rapid'e

Aynen öyle
  • karsıma 1 den fazla kod çıkıyor ve kutucuklarada sığmıyor nasıl olacak bu?
  • Bu ne yaa yenimi çıktı bu noluyo o kedi resmi orda?
  • rapid böyle kafa buluyo ya
    premıum alcağım olsaydı da almazdım premıum falan...
    turboupload, speedyshare, zshare ve tabikide torrent varkene yemişim rapidi...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.