Şimdi Ara

rapid den toplu linkleri indirme programı ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
19.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rapid üyesi olarak Orbit ile indiriyorum. Çok Memnunum..

rapid den toplu linkleri indirme programı ??
  • selam Arkadaşlar bende freerapid downloader var. Program önceden güzel çalışıyordu fakat şimdi simge olarak küçültülmüş olarak kalıyor görev çubugunda. Ama masaustunde arayuzu görünmüyor. Eklentilerin hepsini de kurdum. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ EFSANE -- 24 Mayıs 2009; 14:23:32 >
  • Sorunu halletmiş bulunuyorum. simge durumundayken sag tıklayıp ekranı kapla seceneğini sectim ve düzeldi.

böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olması dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ EFSANE -- 24 Mayıs 2009; 18:28:16 >
  • Merhaba bende uzun zamandır Usdownloader kullanıyorum.
    Şimdiye kadar bir sorun yoktu ama şimdi birden bütün yazı karakterleri saçmalamaya başladı.

Anlamsız karakterler var, hiç bir şey okunmuyor nalaşılmıyor...

Ne yapmam gerek?

Hiç olmazsa mevcut indirme listemi kopyalayabilsem. Bunu nasıl yaparım?

Çok uzun bir liste yapmıştım...
  • Baya uğraştıktan sonra Yarı rusça yarı türkçe sorunu çözdüm gibi.

Ama hala yarısı rusça ve rusça dil paketini silmek istiyorum ama bulamıyorum...
  • cryptload kullanın ne zamandır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
  • Selamlar, son günlerde şöyle bir problem yaşamaya başladım jdownloader ile rapidden indirirken,

dosyaları free user olarak indirmeye çalışıyorum, jdownloader dosyalar arasında modeme reset atmaya ayarlı, uzun zamandır bu konfigürasyonda gayet güzel bir şekilde dosyaları indirdim.

ancak şu son dönemde şu hatayı veriyor;

"SSL downloads are only for rapidpro customers" bende Settings - hosts üzerinden barındırıcılardan rapidshare e tıklayıp, sol alt köşedeki settings kısmına tıklayıp, karşıma çıkan seçeneklerden

"Use Secure communication over SSL (Double Traffic will be charged)" seçeneğindeki onay işaretini kaldırıyorum. Böyle yapınca download ediyor, ancak aradan çok bi zaman geçmeden, yine oraya o işaret gelmiş oluyor ; "Use Secure communication over SSL (Double Traffic will be charged)" seçeneğini kendi kendine seçilmiş buluyorum ve bi sonraki dosyaya geçmiyor!.. Sonuçta dosyaları tek tek indirmek zorunda kalıyorsunuz yine!..

Nedir bu durum bi çözümü varmı bir bilgisi olan arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.