Şimdi Ara

Rap Şarkı Dinlemek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
4.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

Orijinalden alıntı: androidos

Rap müzkmi ya Anlamsızca Kelimeler buluyolar ve bunu hızlıca söylüyolar arkayada bi b...tan ses, şarkı diye satıyolar. ama renkler ve zevkler tartışılmaz herkezin tercihi

"Sen de biraz delisin" adlı şarkısını dinle Ceza'nın.

Ben şarkı dinliyorum zaten.Kulak zırvalayan sesler ilgi alanıma girmiyo.
  • Çok nadir sevdiğim parçaları var Rap kategorisinde.
    Bana göre kasetleri de konserleride. Al şu parayı kardeşim ben senin ne demek istediğini anlamayayım... gibi geliyor. Sözleri daha anlaşılabilir olanlar varki dinlemiyor değilim hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaKoMedya

@Black Label Society "yok baytarım bilmemnem bu tür sözler hakkaten saçma türkçe rap çocuklar için o yüzden gülünç geliyor" demeden önce bence şarkıları iyi bir şeklide dinleyip yorum yapman gerekir.

ben her tür müziği dinlerim bir yorum sahibi olabilmek için hatta istersen sana neyim varki rapten gari ve med-cezir şarkılarını ezbere yazabilirim(tabiki tamamını değil) o yüzden bana bunu söylemek en saçma şey olur..

mesela med cezir şarkısı çok başırılır ama ne yazıkki başarılı olanlar elin parmaklarını geçmiyor.. ayrıca sagopanın yaptığı takdir edersiniz ki hızlandırılmış arabesk .. rap falan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: DilaB

Çok nadir sevdiğim parçaları var Rap kategorisinde.
    Bana göre kasetleri de konserleride. Al şu parayı kardeşim ben senin ne demek istediğini anlamayayım... gibi geliyor. Sözleri daha anlaşılabilir olanlar varki dinlemiyor değilim hani

yıl olmuş 2011 hala insanlara rapin hızlı şarkı söylemek olmadıgı anlatmaya ugraşıyoruz..
    hızlı şarkı söylemek dedigin şeye flex deniyor arkadaşım. o ayrı bi olay
  • Açıklaman için teşekkür ederim arkadaşım. Ama ben hızlı demedim sadece sözlerini anlamıyorum dedim. ;) benim her müzik emeğine saygım var, ama tercih meselesi işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

Orijinalden alıntı: Chidoo

sagonun sözleri iyi guzel derin ve sanat dolu ama neresi rap onun hocam ?

Kesinlikle katılıyorum.
    Alın size rap

İşte gerçek rap müzik rap bende sevmem hiphop dinlerim aa tech n9ne olunca işler değişir saf katıksız rapparlrdan biridir

• Arkadaşım benim tepkim sagopanın şarkılarını dinlemeden ( bu yorumu baytarım bilmem ne sözleri saçma demenizden çıkarıyorm ) gelip sagopa kajmer saçma söylüyor demenizedir. Neyim var ki rapten gayri değil sadece Neyim Var ki + Bana sagopanın anlamsız sözünü söylermisiniz ?
  • Adam gibi müzik dinlemek istiyorsan, enstürman duymalısın. Şiir üzerine beat yapmakla sanat yapılmaz(Tabi bana göre.). Bak bu şarkıda sanat adına her şey var. Enstürman var, müzik bilgisi var, coşku var, vokalin sesi güzel, baş ağrıtan metal müziklerden değil. En önemlisi şarkıda onlarca kişinin emeği var. Tam bir akşamüzeri şarkısı.

• Türkiyede en iyi underground rapçi Sansar Salvodur. Freestylerini izle adam coşturuyor.
    Onun yanında Hayki Ft Grogi Adrenalin parçası çok iyi. Birkaç parça daha var sevdiğim.
    Ceza zaten kendini aşmış ayrıca Ceza para için lolipop reklamında oynadı diyen ergen adam kariyerinin ilk yıllarında annesini kaybetti. cenazesi osu busu+albüm için oynadı o reklamda.
    Sagopaya çok ahlaklı,dinci diyen adamlarada çok güldüm. Sagopa Sansar Salvo kanser tedavisi görürken arayıp ana bacı söven birisi buda yetmezmiş gibi Arife gününde twitterden karısıyla beraber ettiği küfürleride biliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPtAinClaW

gerçek bi rap parçası paylaşan oldu çok şükür.
  • @KöpeklereFısıldayanAdam Sansar Salvo kanser tedavisi görürken arayıp ana bacı söven- lafını ilk defa senden görüyorum.Arife gününde sagopa kajmer twitterda dedikleri şarkılarında değildir bu 1, küfür derken ben sadece A.Q dediğini gördüm başka görmedim ( varsa vardır yok demiyorum ), o sözleri niçin dediğini bir araştır niçin o kadar ağır konuştu anlarsın. Son olarak Ceza nın rocco reklamı 2006 civarı diye hatırlıyorum,ceza 2002 med cezir 2004 rapstarda o kadar ünlü ve zengin oldu, o iki albümden gelen paralar yetmediği için mi rocco reklamında oynadı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaKoMedya -- 15 Kasım 2011; 18:25:55 >

• Olympos ve Alcatraz
  • Tek Ceza Sagopa kalmayın bence işin derinine inin bir tek onlar yok.Emre Baransel, Alaturka Mavzer(KadıKöyAcil),Şanışer,Anıl Piyancı,Pit10 ... dinlemeye çalışın.
  • abi bi insan bu kadar sıvayamaz ya. Adam önce hayko cepkinin şarkıları çok anlamlıdır diyor daha sonra yok gogıldan arattım öyle çıktı diyor. Dinlemediğin şarkının anlamlı olduğunu nerden biliyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rap ne yeniliyo mu, sizi hard rock a davet ediyorum
  • Rap sayfasında Rock ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||Paradise||

abi bi insan bu kadar sıvayamaz ya. Adam önce hayko cepkinin şarkıları çok anlamlıdır diyor daha sonra yok gogıldan arattım öyle çıktı diyor. Dinlemediğin şarkının anlamlı olduğunu nerden biliyosun?

Sana cevap vermeyeceğim bundan sonra çünkü hak etmiyorsun. Dedimki "Hayko Cepkin'in şarkılarına anlamlı değil demedim." ve ben hayko cepkin in 1-2 şarkısını dinledim fakat tüm şarkılarını dinlemedim. Google dan aratma meselesinde hayki ile hayko aynı kişi olabilirmi diye ( hayko ya hayki diyen çok kişi tanıyorum ) hayki diye arattığımda karşıma şu video çıktı:
    http://www.izlesene.com/video/hayki-feat-baskan-bas-gaza/374392 Gördüğün gibi hayki feat başkan bas gaza diyor daha sonra hayko cepkininde böyle bir şarkısı varsa demekki hayki ile hayko aynı olabilir dedim ve Hayko cepkin bas gaza diye arattırdım:
    http://facedl.com/fvideo.php?f=awuuixxxknnix&hayko-cepkin-baskan-bas-gaza Gördüğün gibi Hayko Başkan Bas Gaza diyor.
    Bunu basit bir şekilde anlatmıştım fakat sen anlamadan yorum yapmışsın.

• Polemick
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.